top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Sjovt farvemix


Noget af tøjet har været vist før her på bloggen. Denne gang er det så vist i nye forklædninger og i andre farvesammensætninger. Og sådan kan jeg jo sikkert blive ved i én uendelighed.

Måske kan nogle af mine mix give inspiration til jer læsere. For der er mange måder at sætte farverne sammen på!

Jeg viser mest tøjet på ginerne. Det er lidt nemmere end at jeg skal til at finde fotografen frem. Nu er det jo også sådan, at ginerne altid ser fantastiske ud - uanset hvornår på døgnet det er.

Blogindlægget er ret kort denne gang.

Mit næste blogindlæg bliver forhåbentlig om en bog jeg lige er blevet færdig med at læse i går morges. En bog som jeg synes er ret interessant. Tænker at der nok er andre der kunne få lyst til at læse den. Afventer godkendelse til at lægge billeder på.

Bluserne er fra Stine Goya. Den lyserøde er fra en tidligere sæson. Den blå/lyserøde er købt under udsalg.

Den beigefarvede blonde-nederdel fra Creton er tudsegammel. Den passer jeg stadig, da det er en slåom nederdel. Så den kan jo udvides 😉. Den stribede elastiske nederdel er fra BZR og fra en tidligere sæson.

Den pink og orange skindtaske fra COSYstyle er en ny sag. Den har en god størrelse, og har tre lommer. Der er god plads til en læbestift, mobiltelefon og dankort. Og så kan den live den op til mange forskellige outfits.

60 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page