top of page
 • Forfatters billedeLene Kirkegaard

En gave til mine skønne læsere!


Sponsoreret indlæg

Med årene er jeg blevet lidt af en "nyhedsnarkoman", og vil gerne følge med i hvad der sker lokalt. Og i disse tider hvor der sker så meget i verden er det rart at kunne følge med i hvad der nu er sket. En all-round viden om tingenes tilstand diverse steder er altså bare super godt.

Elsker at starte dagen ud med en god kop kaffe og de seneste lokale nyheder, som jeg læser direkte på min tablet. En tillægsgevinst er, at kunne kommunikere med andre mennesker om lidt af hvert her i livet. Det være sig både smalltalk, men også de mere alvorlige eller specifikke emner.

Jeg læser nyhederne flere gange dagligt både på min telefon, tablet og computer via Nyhedskiosk appen. Den har bl.a. en smart arkivfunktion, som betyder at du med nogen af aviserne kan gå helt tilbage til starten af 1800-tallet! Og så får man altid morgendagens nyheder før alle andre.

Den gode nyhed er at jeg nu har bestilt 30 dages gratis og uforpligtende adgang til alle jer læsere, så i kan læse jeres foretrukne avis i appen!

Har du lyst til at prøve ét af de 13 dagblade under Jysk Fynske Medier? Så brug dette link: https://goo.gl/j5mXJw. Det er ret nemt at komme i gang. Jeg har, for god ordens skyld, også lavet en lille vejledning længere nede i teksten. Du kan vælge mellem disse dagblade:

 1. Dagbladet Holstebro

 2. Dagbladet Ringkøbing-Skjern

 3. Dagbladet Struer

 4. Folkebladet Lemvig

 5. Fredericia Dagblad

 6. Fyens Stiftstidende

 7. Fyns Amts Avis

 8. Horsens Folkeblad

 9. JydskeVestkysten

 10. Randers Amtsavis

 11. Vejle Amts Folkeblad

 12. Viborg Stifts Folkeblad

 13. Århus Stiftstidende

Her er linket til websiden, hvor man gratis kan bestille adgang til sin foretrukne avis: https://goo.gl/j5mXJw. Det er meget let at finde ud af. Men for god ordens skyld har jeg taget et skærmprint (billede) af bestillingen. En ekstra vejledning er altid godt at have i baghånden.

Klik på piletasterne ved skærmbilledet for at komme videre til næste skærmbillede!

126 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page