top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Ny YouTube video


Så har jeg været i gang med at lave en ny YouTube video 😘.

DET VAR VIST OGSÅ PÅ TIDE! 😀😅

Det er nemlig meget lang tid siden, at jeg i min første hjemmeproducerede video proklamerede, at der fremover jævnligt ville komme lidt fra den front. Men der har desværre været udfordringer undervejs med overhovedet at finde ud af hvilket redigeringsprogram jeg skulle vælge.

Hvor heldig kan man så lige være, at vi fik børnebørn på ferie her i weekenden. Det er jo altid dejligt og hyggeligt med børnebørn. Og mange emner kommer på bordet hver gang.

Oscar på 10 år fortalte, at han var vild med at lave videoer ......... 🎥. Han kan i det hele taget mange ting - den dreng! Så det kom egentlig ikke bag på mig, at han også var i besiddelse af denne fantastiske kompetence. DET VAR MEGET HELDIGT FOR MIG!

Så vi satte os til computeren, og han instruerede mig (til UG med kryds og slange) i Microsofts videoredigeringsteknikker. Nøj - hvor var det altså spændende og lærerigt. En ny dør åbnedes. Der var flere ting, der lige pludselig gik op for mig. Så selvfølgelig gav det mig blod på tanden til at lave en lille YouTube video. Og nu er jeg blevet ret fortrolig med at redigere i videoer.

Jeg har flere ideer til videoer. Min udfordring er nu, at ikke alle mine fotos og videoer er egnede/skarpe nok, når de kommer i Microsofts redigeringsprogram. Så jeg har måttet kassere lidt hist og pist.

Min tanke er derfor på sigt, at investere i et mere avanceret redigeringsprogram, som min svigersøn tidligere har berettet om. Nu har jeg jo ligesom fået lidt erfaring på videoområdet 👵🏻 - takket være Oscar.

I bund og grund er det vildt spændende at se noget tage form - og måske blive pænt (hvis man er heldig) 😀. Det tilfredsstiller mit kreative gen 👵🏻.

Den råhvide blondekjole fra Ganni er købt i en genbrugsbutik. Det er en super lækker kvalitet i en blød blonde. Den sorte blondetop (ses på det øverste billede) er ca. 10 år gammel.

91 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page