top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Pyh - sikke en sommer 🌞


Det har været en varm og hed sommer i år 🌞.  Og det skal man jo ikke klage over. Der har dog været dage, hvor det var lige før jeg var smeltet væk, og ønskede varmen hen hvor peberet gror. Nå - men ukrudt forgår heldigvis ikke så let. Så jeg er her stadigvæk. Og der er heldigvis ikke helt så varmt i dag, som de tidligere dage. Dejligt - og jeg sukker IKKE efter mere varme.

Farverne i dette blogindlæg har jeg valgt pga., at de minder mig om sol og sommer - og glæde. Alt tøjet er af ældre dato. Den lyslilla cardigan med gule kanter er arv fra min afdøde mors klædeskab. Hun døde i efteråret 2013 i en alder af næsten 91 år. 

Det store gule tørklæde har jeg valgt her at bruge som nederdel. Det gør jeg jævnligt hvis jeg får en idé til et nyt outfit. 2-3 store sikkerhedsnåle er brugt for at holde nederdelen på plads. De røde og det stribede tørklæde er her brugt om livet. 

I dag er det lige nøjagtig et år siden jeg startede på efterløn. Året har budt på en helt ny dagligdag og masser af nye oplevelser. Det har været spændende og så ganske anderledes. Desuden er jeg blevet et år ældre. Og det er jeg da kun taknemmelig for 👍. 

#klædeskab #artfashionstyle #CharlotteSparre #Zara

100 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page