top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Pyh - sikke en sommer ūüĆě


Det har v√¶ret en varm og hed sommer i √•r¬†ūüĆě.¬† Og det skal man jo ikke klage over. Der har dog v√¶ret dage, hvor¬†det var lige f√łr jeg var smeltet v√¶k, og √łnskede¬†varmen hen hvor peberet gror. N√• - men ukrudt forg√•r heldigvis ikke s√• let. S√• jeg er her stadigv√¶k. Og der er heldigvis ikke helt s√• varmt i dag, som de tidligere dage. Dejligt - og¬†jeg sukker IKKE¬†efter mere varme.

Farverne i dette blogindl√¶g har jeg valgt pga., at de minder mig om sol og sommer - og gl√¶de. Alt t√łjet er af √¶ldre dato. Den lyslilla cardigan med gule kanter er arv fra min afd√łde mors kl√¶deskab. Hun d√łde i efter√•ret 2013 i en alder af n√¶sten 91 √•r.¬†

Det store gule t√łrkl√¶de har jeg valgt her at bruge som nederdel. Det g√łr jeg j√¶vnligt hvis jeg f√•r en id√© til et nyt outfit. 2-3 store sikkerhedsn√•le er brugt for at holde nederdelen p√• plads. De r√łde og det stribede t√łrkl√¶de er her brugt om livet.¬†

I dag er det lige n√łjagtig et √•r siden jeg startede¬†p√• efterl√łn. √Öret har budt p√•¬†en helt ny dagligdag og masser af nye¬†oplevelser. Det har v√¶ret sp√¶ndende og s√• ganske anderledes.¬†Desuden er jeg¬†blevet et √•r √¶ldre. Og det er jeg da kun taknemmelig¬†for¬†ūüĎć.¬†

100 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page