top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Havnens mange fristelser


Livet er fuld af fristelser. Og Skagen Havn er ingen undtagelse. Som efterlønnere har vi jo masser af tid til at nyde livet. Og det gør vi så! Det er nemlig både afslappende og skønt at nærstudere livet på havnen.

Der er altid smukt på havnen, og der er masser af liv og fristelser. Det nyder vi godt af, når vi er i Skagen. Man kan gå rundt og indsnuse havneluften, atmosfæren og lydene. Kigge ud over vandet, kigge på skibene og kigge på menneskene. Sætte sig på en bænk eller café og nyde alt det der sker lige netop nu. Det er et sanseindtryk uden lige, og ret så interessant så meget der sker og hvor forskellige vi mennesker er. Det er dybt fascinerende, at der ikke er to mennesker, der er helt ens. Det gælder udseende, men så sandelig også personlighed.

Når jeg går rundt alene på havnen, så oser (eller aser) jeg rundt i butikker. Jeg er en lille smule afhængig af det, og skal lige rundt og besigtige tingene hver gang jeg er i Skagen. For måske kan jeg blive inspireret til hvordan det næste blogindlæg skal tage sig ud. Det er samtidig god afslapning. Tror også at det giver lidt ekstra motion, for det er en vandren frem og tilbage, og det hænder da også, at jeg bliver fristet og må ind i prøverummet.

Alt det der osen rundt i butikker ELSKER jeg. Når jeg går hjem er jeg tit en lille smule træt eller MEGET, men alligevel fyldt op af INSPIRATION og en form for SKØN og GLAD energi.

Billederne er taget i butikken Pier, som ligger på havnen. Lækker butik med en Outlet afdeling!

80 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page