top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Kunsten at genbruge


Til dette blogindlæg har jeg taget udgangspunkt i den gule sommerkjole i silke. Den har været vist før, og vil nok blive vist igen, så er I advaret 😀.

Jeg kan finde på at bruge kjolen det meste af året. Når det bliver koldere, så ryger der et par leggings og en kortærmet t-shirt indenunder. Og måske en cardigan over, hvis det er koldt. Og ja - jeg ved godt, at det er en sommerkjole. Men skidt pyt - så længe jeg ikke fryser, så er det vel ok 😉😀.

I eftermiddag har vi været ude at fotografere. Vejret og lyset har været super godt til det. Det har været en blanding af sol, gråvejr og dis. Nedenstående billede er fra i dag. Der kommer flere på sigt i forskellige outfits. Faktisk blev der skudt over 800 billeder. Det er godt at have nogle at vælge imellem, men også nødvendigt. De fleste billeder er allerede skrottet. Så nu er der en lille kerne af billeder, som jeg synes er ok og kan vises frem.

81 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page