top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

MORMORSwalkIN i nye klæder


Det er en skøn fornemmelse at få ryddet op og luget ud i sit habengut. Og det gælder selvfølgelig også i både tøj og accessories 👗🧥👕👖👚🧤👠👢🛍️👛

Da jeg forleden morgen vågnede kom der pludselig en fantastisk idé til mig. Synes i hvert fald selv at den var MEGA genial. Når jeg får sådan en god idé, så er jeg lige i mit es, og tingene kan ikke gå hurtigt nok. Idéen skal gerne føres ud i livet lige med det samme.

Så straks efter badet, kaffen og morgenmaden gik jeg i gang. Jeg fandt tommestok frem og begyndte at måle kommoder og reoler. Heldigvis var der plads til at mine ideer kunne blive ført ud i livet. Så jeg flyttede selv min

høje/smalle reol og min lave/brede reol samt de to høje og smalle kommoder. Det gik rigtig godt. Tømte lige inden reoler for tøj og kommoder for skuffer incl. indhold, hvorefter jeg slæbte tingene (med en klud under) hen til deres nye opholdssted.

Det skal lige siges, at min mand har diskusprolapser, og er sat sammen med søm og skruer og alverdens tingester i nakken, så han får ikke lov at hjælpe.

Nej - der er IKKE gemt en flyttemand i mig 👵🏻😅. Ej heller en superwoman. Og min glorie er bestemt heller ikke specielt fint pudset. Jeg har ikke de store muskler eller kræfter som flyttemand. Men med små drej og sving på møblerne, så går det fint med at flytte. Og jeg kan bare godt lide at se resultater - helst lige med det samme.

Færdigresultatet er jeg SÅ godt tilfreds med. Pudsigt nok synes jeg ALTID, at den sidste nye flytning er den allerbedste til dato.

UPS UPS UPS:

Her til morgen opdagede jeg til min skræk (på min telefon), at der var blevet publiceret et påbegyndt og langt fra færdigt blogindlæg.

Underligt hvad der er sket ............. Måske er jeg kommet til at trykke på knappen PUBLICER eller måske er den selv gået i sving. Det vides ikke! Teknikken kan vel fejle ligesom jeg stensikkert også kan fejle. Jeg opdagede det ved, at jeg kunne se, at der var flere følgere på Bloglovin', der havde været inde og læse blogindlægget. Jeg skal lige love for at jeg hurtigt kom ind på kontoret og fik tændt for computeren. Så blogindlægget er taget af nu, og ligger og venter sammen med alle de andre halvfærdige blogindlæg.

Jeg har en del påbegyndte og halvfærdige blogindlæg til at ligge. De indeholder halve og hele sætninger samt stikord - og måske billeder. De venter kun på at blive broderet videre på når ånden kommer over mig - eller jeg venter på godkendelse til at bruge et bestemt billede. Lige pt venter jeg på svar fra et Italiensk bogforlag om tilladelse til at bruge et af deres billeder. De er ikke verdens hurtigste til at svare. ØV! Der går ikke mange dage før de hører fra mig igen med en tredje mail.

NÅ, men værre er det vel heller ikke. INGEN DØDE ELLER SÅREDE! 😂😅

Jeg har løbende taget billeder i mit walkin, da jeg var ved at flytte rundt på alt mit habengut. Billederne ligger i diashowet her nedenunder.

Sikke et rod der kan blive ud af sådan en flytning!

84 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page