top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Specielle farvemix og video


Jeg er ret besat af at forsøge, at finde nye måder at mixe farver på. Og nu hvor vi allerede er godt inde i den mørke tid, så er det ret tit, at lyset her i huset til fotografering er dårlig. Også selvom diverse lamper er tændt. Lamperne giver ganske vist lys, men også nogle trælse skygger. Og jeg hader grimme skygger. Men også mørke og uskarpe billeder, hvis lyset ikke er tændt. Så jeg har bestilt en videolampe, der er god til fotografering og video indendørs. Den skulle give et blødt lys. Så det håber jeg da, at jeg kan få til at virke.

Nu hvor jeg lige tænker mig om, så har jeg set i TV andre bloggere bruge den type videolamper. Så mon ikke at det virker ............🤔.

Det gode ved videolampen er, at jeg kan bruge både Olympus kameraet og min telefon med indbygget Leica kamera i. Desuden er den pæn at have stående i mit walkin og fylder heller ikke alverden.

I dette blogindlæg har jeg fokuseret på en video, dvs. 32 still-billeder fra mit walkin. Og det er der så blevet denne video ud af. Videoen ligger desuden sammen med de andre videoer jeg har på YouTube. Jeg må indrømme, at det er lidt op ad bakke med video, hvis jeg gerne vil gøre det mere avanceret. Eller sagt på en anden måde. Der er plads til forbedring! Men Rom blev jo som sagt ikke bygget på én dag. Så der er da håb forude 👵🏻.

85 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page