top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Accessories er ALTID et MUST


Farverne sort, blå og grøn er altid gode farver at have i klædeskabet. Især sort kan jeg SLET IKKE undvære. Hos mig er det en fuldstændig uundværlig basisting, der SKAL være der i mange forskellige afskygninger. Og gerne i rigelige mængder - he he 😂🤣😅.

Der er ingen grænser for hvad man kan sætte sammen i dag - synes jeg! Hvis bare man selv kan lide det. Så skidt med hvad andre synes. Der vil jo altid være nogen, der har tommelfingeren nedad 👎. Og andre der synes at det er fedt (eller direkte genialt) 👍😀 og måske endda kan blive en lille smule inspireret.

Hvad enten jeg bruger sort fra top til tå, eller kombinerer med blå, grøn og/eller andre farver, så er accessories ALTID et MUST for at give det kant, eller lige den prik over i'et, der mangler. Det kan være et tørklæde, smykker, taske, bælte, sko eller støvler. Hat har jeg endnu ikke lært at bruge. Men derimod læbestift har jeg svært ved at undvære.

Jeg har været i gang med at lave en ny video. Den er nederst i dette blogindlæg. Denne gang både still- og levende billeder. Videoen ligger desuden på min YouTube profil sammen med nogle af de andre videoer.

I sidste måned skrev jeg, at jeg havde åbnet en Twitter konto, og hvor alle mine blogindlæg også lå. Det blev ikke den store succes, så den har jeg nu besluttet allerede at slette. Der er faktisk også rigeligt at gøre med alle de andre sociale medier jeg er på.

116 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page