top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Advanced love


Advanced Love er titlen på fotograf Ari Seth Cohens sidste nye bog. Den blev udgivet i slutningen af december 2018, hvor jeg også bestilte og modtog den med posten. Årsagen til at den først er kommet på bloggen nu er helt bevidst. Jeg forsøger nemlig at variere blogindlæggenes indhold så meget som muligt.

Temaet i bogen er kærlighed og farverige outfits!

Bogen indeholder fotos af ældre par fra forskellige steder i verden. De ældre mennesker deler deres historier om at blive forelsket, og hvad livet har givet dem af erfaringer og visdom gennem et langt liv. Det er en skøn samling af fotos og små historier om kærlighed og lykke mellem ældre par. Der står, at der er mere end 140 fotos. Jeg har ikke selv talt dem, men der er mange.

Jeg har fra første færd været fascineret af Ari Seth Cohen og hans bøger. Han bor i hhv. New York City og Los Angeles.

Det må være fedt og inspirerende at arbejde med alle disse farverige ældre mennesker. De forskellige stilarter og mix af farver er skøn - synes jeg. De fleste outfits ville jeg dog aldrig nogensinde selv komme i, men sjovt, inspirerende og underholdende er det alligevel at se. For måske er der pludselig en lille ide til et smart og lækkert outfit.

Ari Seth Cohen har tidligere skrevet:

  • Advancet Style

  • Advanced Style - older and wiser

  • Advanced Style - the coloring book

Her er et link til mit tidligere blogindlæg vedr. Advanced Style, hvor alle tre bøger ligger. Og her er et link til bloggen Advanced Style og Instagram advanced STYLE. Både blog og Instagram er spækket med farverige, kunstneriske og sjove outfits.

Bare lige for en god ordens skyld - det er IKKE et sponsoreret indlæg! Kun almindelig begejstring for en bog 👵🏻.

75 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page