top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Videolampe til fotos og film


Jeg har sådan glædet mig til at tage min nye videolampe i brug 👵🏻. Og nu er den så endelig kommet. Juhu - skønt - jeg er bare så glad! Nu behøver jeg ikke længere at være afhængig af, at der er nok lys til at fotografere eller filme i. Det er en stor befrielse. For det er meget tit, at jeg har været begrænset af, at der ikke har været nok lys. Hvis jeg så har tændt noget lys, så har det givet nogle MEGET GRIMME skygger, som jeg absolut ikke bryder mig om. Den her nye videolampe giver et mere blødt lys. Og det tiltaler mig!

Der er en rigtig god ting ved denne videolampe. Og det er, at man kan bruge både kamera og mobiltelefon til at fotografere/filme med. I modsætning til stor blitz og paraplyer, hvor der KUN kan bruges kamera.

Den videolampe jeg har købt måler ca. 25 cm i diameter excl. den sorte ramme. Videolampen sættes på et stativ, som kan reguleres op og ned. Lysstyrken kan også reguleres.

Ligeledes er der en knap, hvor man kan regulere lyset over i varme eller kolde farver. Hvis det er mad der fotograferes, så er det bedst med det varme lys. Til den metal/blå/grønne cardigan med smykket på har jeg brugt det kolde lys. Men det er bare med at forsøge sig frem. Det gør jeg - og så er der da chancer for at der kommer et brugbart og godt resultat ud af det 😉.

Lige til info, så er det allerførste, øverste billede taget uden videolampe. Istedet er der dagslys fra vinduet.

Videolamper bruges af en del bloggere og YouTubere - til fotografering og film.

Videolampen har jeg købt hos PhotoCare i Skive, og prisen er 999 kr. Stativet følger ikke med i prisen. Almindelig kamerastativ kan bruges.

Nedenstående tre billeder er taget UDEN videolampen.

94 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page