top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Genbrugsguld: Blå blondekjole


I december måned var jeg et smut i Røde Kors genbrugsbutik. Det kom der denne ensfarvede blå blondekjole ud af. Kjolen var i én af mine favoritfarver og lige i min størrelse, og med et lækkert foer. Den var fra Inwear og spritny. Prisskiltet fra fabrikken (1.199 kr.) sad nemlig stadig på. Min pris var 125 kr. Go pris - sikke et godt køb 😃😍😊. Kjolen blev allerede luftet juleaften til indtagelse af lækker julemad, dansen om juletræet og julegaver🎄. 

Den blå mønstrede kjole er købt i Magasin under udsalg for nogle år siden. Det er samme type kjole, og desuden er den også fra Inwear. 

Der er intet af tøjet i dette blogindlæg, der er nyt! 

Jeg har varieret de to kjoler med forskelligt tilbehør. Simpelthen for at vise, at mulighederne er mange - eller sagt på en anden måde, variationen er uendelig. Alt efter smag, behag og fantasi. 

Det mønstrede tørklæde er købt på et marked i Limone, Italien. Det kan vendes, så man kan bruge begge sider. Det smukke stribede kinesiske tørklæde har jeg fået foræret for ca. 15-20 år siden af én af min datters veninder, som havde været så betænksom og sød at tage det med hjem til mig efter et kursusforløb i Kina. 

De to jakker er genbrug. Den nistrede jakke (Mark & Spencer) er købt i en genbrugsbutik i Sidmouth i 2015, som ligger i Cornwall området. Den sorte jakke (Annette Gørtz) er købt på et loppemarked for flere år siden. Begge jakker er klassiske og meget anvendelige. 

78 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page