top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Jeans i sort og hvid - tilsat lidt gult


Sorte og hvide jeans er et MUST hos mig. De kan nemlig kombineres på utallige måder, hvilket tiltaler mig aldeles godt. Det er ganske vist ikke påske endnu, men jeg fik lyst til at tilsætte lidt gult til det sorte og hvide. Det lyder nok lidt som en madopskrift, men det er det selvfølgelig ikke 😘.

Gult lyser godt op her i januar. Og da jeg IKKE går efter moden, så er det mig der sætter dagsordenen på min mode- og livsstilblog!

Til de sorte og hvide jeans bruger jeg faktisk alle de farver og kvaliteter jeg har. Jeg bruger dem både til en t-shirt, strik, skjorte - og også gerne en mere pyntet top. Af fodtøj er det helst støvler ......... eller sandaler, hvis det er varmt.

De sorte lange handsker har jeg fundet på et loppemarked for rigtig mange år siden. Jeg har aldrig brugt dem, men har alligevel ikke kunnet skille mig af med dem. Egentlig har jeg altid følt mig draget af specielle tørklæder, bælter, slips, handsker, underkjoler m.m., som jeg faldt over, og som tit lå i rodekasser. Alt det andre ikke gad købe. Og pludselig en dag - så er der kommet en idé i mit hoved. Så MORMORSwalkIN er vist en god betegnelse for min samling af lækre ting og sager og "revl og krat", som man siger.

Jeg har bøvlet noget med idéer og fotografering de sidste dage - og tænkt og tænkt. Og jeg er modstander af at publicere noget som jeg ikke er helt tilfreds med. Det har jeg bare ikke lyst til. Desuden har jeg luget ud i madopskrifter, blade og magasiner, og haft en del andre aktiviteter også. Derfor er der først i dag et blogindlæg klar. Og sådan er det jo nogle gange! Der er jo også et liv udenfor de sociale medier - kan bare ikke lige huske hvad det er for et liv - he he 😀. Spøg til side - jeg er vist kommet over i den sorte humor-rodekasse. Livet udenfor de sociale medier er trods alt det der fylder mest, men er nu glad for at jeg for 1,5 år siden oprettede min blog.

Den sort/gule smukke top har jeg fået forærende af søde Mari-Anne. Vi træner (sammen med en lille flok modne mennesker) tre gange ugentlig i Fitness. Det gule lækre tørklæde er en foræring af en tidligere kollega. Og jeg som er meget vild med gult. Virkelig flot farve. Så jeg vil da kalde mig ret så heldig at være ejeren. Jakken fra Filippa K er nok ca. 10 år gammel. Købt i en outletbutik, hvor jeg pruttede om prisen. Og fik den længere ned i pris. YES - siger jeg bare 👵🏻!

75 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page