top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Varme hænder


Det er nok ikke let at se, at alle billederne i dette blogindlæg er ekstra ærmer - eller håndvarmere om man vil. For mig er de uundværlige, og har været det i rigtig mange år. Især når jeg har siddet ved computeren på jobbet. Men også ind imellem når jeg bare har frosset eller er ude at gå eller på indkøb. Og selv om jeg ikke er arbejdsramt mere, så er de stadig i brug dagligt. Og jeg er vild med dem!

De pink, lilla og blå er 40 cm lange. Kvaliteten er suveræn. De ser ikke ud til at ændre sig overhovedet uanset hvor meget jeg så end bruger dem. Man kan bruge dem som en slags ekstra ærmer. Men de kan også bruges rynket sammen til ca. 20 cm lange. Det er sådan at jeg mest bruger dem.

Det er lidt pudsigt, for jeg har vist dem frem til rigtig mange andre kvinder. Men jeg har endnu ikke mødt nogen, som synes, at det er helt så genialt som jeg synes - he he 😂🤣😅.

Desværre har jeg forlist et par mørkegrå. Dem har jeg tabt utallige gange, når jeg er steget ud af bilen - fordi jeg har taget dem af i bilen, og de så har ligget i mit skød. Flere gange har jeg efterfølgende fundet dem i en vandpyt eller andre mærkelige steder tæt på bilen. Og det har jo været heldigt for mig i lang tid. Men nu tror jeg desværre, at de forsvundet for altid.

Disse strikkede uldne varmere er også bare super gode. De er ca. 14 cm lange. De stribede har min mor strikket for flere år siden. Hun døde i oktober 2013 - næsten 91 år gammel (håber at jeg har arvet nogle af hendes stærke gener) ❤️. De sorte med fine perler er gave fra min bonusfamilie 😊.

De sorte handsker er fremvist i mit forrige blogindlæg. De er købt på et loppemarked.

De smukke og farverige træblomster har min svigerdatter haft med hjem fra Holland🌹. Hun ved nemlig, at jeg er vild med farver.

Ønsker jer alle en skøn og farverig dag. Og frys nu ikke fingrene 😊!

87 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page