top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

MORMORSwalkINs 'nye' skab


Så har jeg endnu engang været ved at flytte rundt i mit elskede walkin - og fotograferet ved hjælp af videolampens skær. Jeg er nemlig faldet pladask for et nyt skab med lys i. Det er dog på ingen måde nyt - men det er det for mig. Jeg er ret vild med at "skabe" nye løsninger. Så nu skal det her prøves af. En reol og to spejle har desværre måttet lade livet. En svær erkendelse at nå til for en samler som mig! Jeg skal dog have fat i et andet spejl istedet. Desuden skal billederne på væggen nok justeres lidt på samt andre småting.

Jeg burde måske have ventet med at vise det frem indtil det er helt færdigt, men det er jo svært. For på det punkt er jeg ikke 63 år, men kun ca. 5 år 😅.

Helt præcis hvad jeg skal have i skabet har jeg ikke besluttet endnu. Der er nemlig mange muligheder. Men jeg har da fundet ud af hvor skabet skal stå 😃.

Ønsker jer alle en dejlig vinteruge. Jeg er snart tilbage igen!

67 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page