top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Dyreprint og farver


Jeg har eksperimenteret lidt igen - og kigget i mine gemmer 👵🏻. Denne gang efter dyreprint og farver. Og det har været en interessant proces. Slutresultatet bliver tit i en helt anden retning end lige først tænkt. For undervejs i processen dukker der altid nye idéer op. Og de første idéer bliver skrinlagt.

Tørklæder har jeg samlet i rigtig mange år. Og jeg har et stort antal i alle mulige afskygninger. Så jeg er ikke decideret i mangel af tørklæder. Og dog - der kan altid klemmes nye ind. Adgangskortet er, at de skal være i bløde og lækre kvaliteter, farverige og gerne i et specielt og smukt print. Flere af tørklæderne er genbrugsfund, hvor jeg næsten har stået på hovedet i diverse rodekasser. Og nogle gange fundet 'guldet'. Det lange grønne tørklæde er fra en rodekasse. Jeg har også været heldig at finde i secondhand/vintagebutikker, andre lækre butikker eller fået tørklæder som gaver.

I sidste uge, da vi havde børnebørn i huset var én af pigerne med inde i mit walkin. Hun ledte efter flotte baggrunde til sin telefon. Så hun fotograferede løs af forskellige tørklædeprint.

Blusen i sort/brun/hvid dyreprint og strib er af mærket Marccain. Marccain laver tidløst tøj i lækre kvaliteter. Prismæssigt ligger de i den lidt dyre ende. Firmaet har eksisteret i mange år, og har hovedsæde i Tyskland, men bliver solgt globalt.

Bukserne med hvid strib er af mærket Cambio. Det er ikke et mærke jeg overhovedet kender. Kan ikke finde en webadresse på dem, så derfor er den ikke med her. Men lækre og unikke er de. Prismæssigt desværre også i den dyre ende. Men pris og kvalitet følges jo tit ad. De er godkendt, og jeg er ret vild med dem. Både bluse og bukser er købt under udsalg.

Den grå taske er ret neutral (eller kedelig), så den kan evt. piftes op med et tørklæde. Og hvis der bliver køligt, så er tørklædet jo lige ved hånden.

Begejstringen ville næsten ingen ende tage, så det blev til flere billeder end jeg lige havde tænkt mig - selvom jeg har kasseret rigtig mange.

To mindre tørklæder (i ca. samme størrelse) kan evt. bindes sammen i nakken. Vises i billede nr. 5. Det giver et nyt udtryk - og et større tørklæde. Prøv at klikke i nedenstående galleri for at gøre billederne større.

101 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page