• Lene Kirkegaard

Dyreprint og farver


Jeg har eksperimenteret lidt igen - og kigget i mine gemmer ūüĎĶūüŹĽ. Denne gang efter dyreprint og farver. Og det har v√¶ret en interessant proces. Slutresultatet bliver tit i en helt anden retning end lige f√łrst t√¶nkt. For undervejs i processen dukker der altid nye id√©er op. Og de f√łrste id√©er bliver skrinlagt.

T√łrkl√¶der har jeg samlet i rigtig mange √•r. Og jeg har et stort antal i alle mulige afskygninger. S√• jeg er ikke decideret i mangel af t√łrkl√¶der. Og dog - der kan altid klemmes nye ind. Adgangskortet er, at de skal v√¶re i bl√łde og l√¶kre kvaliteter, farverige og gerne i et specielt og smukt print. Flere af t√łrkl√¶derne er genbrugsfund, hvor jeg n√¶sten har st√•et p√• hovedet i diverse rodekasser. Og nogle gange fundet 'guldet'. Det lange gr√łnne t√łrkl√¶de er fra en rodekasse. Jeg har ogs√• v√¶ret heldig at finde i secondhand/vintagebutikker, andre l√¶kre butikker eller f√•et t√łrkl√¶der som gaver.

I sidste uge, da vi havde b√łrneb√łrn i huset var √©n af pigerne med inde i mit walkin. Hun ledte efter flotte baggrunde til sin telefon. S√• hun fotograferede l√łs af forskellige t√łrkl√¶deprint.

Blusen i sort/brun/hvid dyreprint og strib er af m√¶rket Marccain. Marccain laver tidl√łst t√łj i l√¶kre kvaliteter. Prism√¶ssigt ligger de i den lidt dyre ende. Firmaet har eksisteret i mange √•r, og har hoveds√¶de i Tyskland, men bliver solgt globalt.

Bukserne med hvid strib er af m√¶rket Cambio. Det er ikke et m√¶rke jeg overhovedet kender. Kan ikke finde en webadresse p√• dem, s√• derfor er den ikke med her. Men l√¶kre og unikke er de. Prism√¶ssigt desv√¶rre ogs√• i den dyre ende. Men pris og kvalitet f√łlges jo tit ad. De er godkendt, og jeg er ret vild med dem. B√•de bluse og bukser er k√łbt under udsalg.

Den gr√• taske er ret neutral (eller kedelig), s√• den kan evt. piftes op med et t√łrkl√¶de. Og hvis der bliver k√łligt, s√• er t√łrkl√¶det jo lige ved h√•nden.

Begejstringen ville næsten ingen ende tage, så det blev til flere billeder end jeg lige havde tænkt mig - selvom jeg har kasseret rigtig mange.

To mindre t√łrkl√¶der (i ca. samme st√łrrelse) kan evt. bindes sammen i nakken. Vises i billede nr. 5. Det giver et nyt udtryk - og et st√łrre t√łrkl√¶de. Pr√łv at klikke i nedenst√•ende galleri for at g√łre billederne st√łrre.

#kl√¶deskab #MORMORSwalkIN #mode #Marccain #T√łrkl√¶der

101 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle