top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Dr. Jacobsens betragtninger fra et langt lægeliv


Sid lige helt stille, mens I læser mit blogindlæg😅! He he - spøg til side!! Dette er bare mit forsøg på at være en lille smule morsom.

Bogen af Steffen Jacobsen fik jeg i julegave af min datter og hendes familie. Min datter havde fået den anbefalet af en kollega på sygehuset, hvor hun arbejder. Jeg havde aldrig hørt om den bog før. Ej heller om manden/forfatteren. Men både coverets titel og grafiske udtryk gjorde mig MEGET nysgerrig og interesseret. Og det er jo lige netop det et godt cover skal gøre! I hvert fald fik jeg STOR lyst til at kaste mig over den straks. Men min fornuft sagde mig, at jeg hellere måtte vente med at læse den til jeg var helt færdig med en anden påbegyndt bog. Der blev derfor sat turbo på læseriet, så jeg kunne komme i gang med julegaven.

Bogen er på 124 sider - og handler i store træk om læge Steffen Jacobsens betragtninger og oplevelser indenfor sygehusverdenen. Bogen er humoristisk, underholdende og dybt morsom. Men den er også ret informerende, tankevækkende og bramfri. Sådan en blanding af oplysende, gode vendinger og jokes.

Flere passager måtte jeg læse igen - og bagefter igen læse højt for min mand, som godvilligt lagde ører til. Og han virkede ikke til at kede sig det mindste 👴🏻. Min tanke gik derfor videre til De Nattergale "That's a good vending, maybe we can use that in another afsnit".

Steffen Jacobsen har en afsindig god pen. Sikkert også en god skalpel 🤯 for ligesom at blive i lægeverdenen 😃.

Ovenstående billede er coverets bagside.

Steffen Jacobsen er 62 år, forhenværende overlæge, dr. med., speciallæge i ortopædisk kirurgi og nu forfatter til flere bøger. Hans bøger er solgt til filmatisering og udgivelse i det meste af Europa, USA, Japan, Kina og Taiwan.

73 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page