top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Instagrams grå guld i Hendes Verden


Instagrams grå guld. Det lyder da ganske forjættende og skønt. Selvom vi er mange, der er oppe i årene, så er vi alle stadig unge kvinder, der er blevet ældre. Unge kvinder hvor betrækket bare er blevet lidt mere krøllet eller ramponeret. Og måske er der kommet skavanker eller andet til, som vi må leve med.

Ligesom at alderen er kommet snigende ind på mig - så er 'hangen' til de sociale medier også kommet snigende. Uden at jeg næsten har opdaget det.

Ind imellem glemmer jeg næsten, at jeg ikke er ung mere. Eller også fortrænger jeg det - indtil jeg kommer forbi et spejl 👵🏻.

Uanset alder, så er det godt at se muligheder og ikke begrænsninger. I dag har vi mange flere muligheder end for bare 50 eller 100 år siden.

I denne uge er der en artikel i ugebladet Hendes Verden om livet på de sociale medier. En artikel der handler om modne kvinder, der har skabt sig en platform på de sociale medier. Der er nemlig flere og flere modne kvinder der færdes hjemmevant på de sociale medier.

Vi er tre forskellige kvinder, der er interviewet til Hendes Verden. Alle tre med en fælles passion for Instagram:

  1. En kvinde der følte sig ensom pga. en stor sorg. Og efterfølgende oprettede en profil på Instagram

  2. En kvinde der interesserer sig for strikketøj, hus og have

  3. Og så er der mig, der skriver om mode og livsstil - og viser mit digitale walkin frem.

Nogle af Hendes Verdens artikler ligger online på Alt.dk. Dog er jeg ikke lige klar over om Instagrams grå guld bliver lagt derpå.

Instagram er et billedbaseret socialt medie, hvor der er mulighed for at vise sine billeder og videoer til andre. Der er også mulighed for at skrive tekster til videoer og billeder, ligesom der er mulighed for at kommentere på andres indlæg. Instagrammere har også mulighed for at følge hinanden. Nogle Instagrammere har flere tusinde følgere. Nogle har millioner af følgere. Især kendisser eller kendte firmaer. Men også tilsyneladende ukendte (for ikke instagrammere) kan have i tusindvis af følgere.

KRAM

Fra en gråhåret bedstemor 👵🏻

Med hang til Instagram og andre

Sociale medier 😉

Ønsker jer alle en dejlig uge 🌝.

120 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page