top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Konfirmationstid


I de sidste to weekender har vi været til konfirmation. Vi er nemlig så heldige at have to søde børnebørn, der skulle konfirmeres. Konfirmanderne er de to bonuskusiner, som jeg har fortalt om i et tidligere blogindlæg De store børnebørn.

Og hver gang der skal være fest, så er det store spørgsmål altid:

Hvad skal jeg have på?

Hvad gør jeg så? Joh - jeg går såmænd bare på jagt i mit klædeskab - eller walkin, som det også kaldes. Prøver at finde den kreative hjernehalvdel frem. Den er MEGET tit gemt langt væk. Det lykkes ikke altid lige med det samme at finde det der sidder 'lige i skabet'. Men hvem siger også, at det skal være let? For det er på ingen måde kedeligt at være på sådan en opgave. Det er derimod en stor fornøjelse - og for mig er det forbundet med ekstra livskvalitet.

Når tøjet er fundet, så er næste step taske, sko eller støvler samt smykker.

Mit valg blev dette dress til begge konfirmationer:

Sort kjole fra Ilse Jacobsen.

Hvid top fra Marccain

Pink/lilla hørjakke fra Polo Ralpf Lauren

Taske fra Adax

I diasshowet her nedenunder har jeg skiftet den pink/lilla hørjakke ud med hhv. en blå silkejakke fra Malene Birger og en grøn uldfrakke. Den grønne uldfrakke har jeg engang købt i en lækker luksus secondhandbutik i Aalborg. Der er 10 billeder i alt.

Alt tøjet er vist her på bloggen ved tidligere lejligheder - men bare mixet på en anden måde, da tingene som bekendt kan mixes på millionsvis af måder.

132 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page