top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

MORMORSwalkIN 2017 i bogudgave


Jeg har fået en skøn og genial idé .......... hvis jeg selv skal sige det. Og det gør jeg så 😃. Nu hvor jeg har fået det færdige resultat i form af en bog, så synes jeg stadigvæk at idéen er ganske genial 😃. Bogen er på i alt 74 sider + cover.

Jeg har været blogger siden sommeren 2017, og det har været både lærerigt, interessant og sjovt. 

  • I 2017 blev det til 34 blogindlæg

  • I 2018 blev det til 72 blogindlæg

  • I 2019 er der indtil videre 21 blogindlæg

Det er jo slet ikke store tal, der her er tale om. Mange bloggere blogger meget mere end jeg gør. Men jeg blogger i det omfang jeg har lyst, tid og gode idéer til - dvs. 1-2 blogindlæg om ugen. Og dette her er ikke nogen konkurrence overhovedet, men en dejlig hobby, som jeg bliver glad i låget af. 

Udover bloggen er der også et konstant flow med forskellige billeder inde på både Pinterest og Instagram. Det er bestemt også et besøg værd. Og på YouTube ligger mine videoer. 

I nedenstående video kan I se det færdige resultat af min bog. Alle 34 blogindlæg fra 2017 er vist med overskrift, dato og billeder relaterende til det pågældende blogindlæg. Der er desuden en lille tekst tilføjet ved nogle af blogindlæggene.

Det har givet mig ekstra blod på tanden, så jeg er i fuld gang med en 2018 udgave - samme fremgangsmåde og princip. Dernæst kommer 2019 - og fremdeles. Bøgerne er til minde og eget brug. Synes faktisk at det er rart at have, for en dag blogger jeg måske ikke mere. Og måske kunne bogen inspirere andre til lignende projekter? 

Go' aften til alle her fra mit walkin :-).

83 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page