top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Blomstrende buksedragt


En dejlig dag i juni tog vi på indkøb i Føtex. Vi skulle have fyldt køleskabet lidt op. Vi får parkeret bilen, kommer ind i butikken, finder en vogn, og er i rask trav på vej hen til grønsagsafdelingen.

Og hvad sker der så? Jo - vi møder en kvinde, som ret målrettet stod og kiggede et stort tilbudsstativ igennem med tøj. Det var tilmed én min mand kendte. Hun viste os glad hvad hun havde fundet af gode sager. Og det så da ret godt ud. Min nysgerrighed var vakt. Jeg har jo en rygrad som en regnorm, så det var da umuligt at modstå sådan et lækkert stativ med tøj, selvom jeg har masser af tøj hjemme i mit walkin. "MUMS - tænkte jeg. Måske er der noget guld imellem til mig også". I hvert fald faldt vi i snak med hende. Min mand gik dog efter få minutter for at påbegynde vores planlagte indkøb - da det ikke helt havde hans store interesse. Men jeg kunne slet ikke løsrive mig fra det der indbydende stativ. Og der var gevinst - en lækker løstsiddende buksedragt sat ned til den nette sum af 25 kr.! Kvaliteten føles helt i top. Og designet er også super.

Jeg har ganske vist ikke brugt den voldsomt meget, men den er go' at have, som man siger 😜. Ulempen ved buksedragter er, at det er SÅ besværligt, når der skal foretages toiletbesøg. Det er ganske vist ikke et problem. Kun besværligt.

Der er rigtig mange muligheder for mix af tilbehør med sådan et blomsterprint.

De to viste pink/sorte tørklæder er købt på et loppemarked. Den pink Basler jakke er købt i en genbrugsbutik. Det grønne store pashmina sjal er købt at en tidligere kollega. Alt sammen for flere år siden.

Som så meget andet af mit tøj, så kan jeg finde på at bruge den hele året. Eventuelt med et par tynde sorte leggings og sort undertrøje indenunder. Og selvfølgelig med støvler til.

Blomsterhilsen fra MORMORSwalkIN.

118 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page