top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Designer Outlet Neumünster


På vores ferietur i juli til Goslar og Cochem gjorde vi på vej derned ophold i Neumünster. Udelukkende pga. at jeg havde fået fortalt, at der var et stort Designer Outlet i Neumünster. Og det var vi da nødt til at tjekke ud. Vi var der ca. 2,5 time inden turen gik videre til Goslar, hvor vi havde bestilt hotel. Jeg kunne sagtens have brugt en hel dag i Designer Outletten. Men nok meget godt, at vi skulle videre, ellers kunne jeg sikkert godt være blevet fristet til at bruge flere penge.

Da der er over 100 butikker, så havde jeg udvalgt de butikker, som jeg havde mest lyst til at kigge nærmere på:

  • Desigual (købte nedenstående taskesæt, hvor den store taske kan vendes)

  • Ecco (skønne blå sko - fødselsdagsgave fra min datter med familie)

  • Marc Cain

  • Polo Ralph Lauren

  • Tommy Hilfiger

Designer Outlet Neumünster er en smuk og hyggelig lille outlet by. Desværre var jeg så optaget af alle indtrykkende der, at jeg fuldstændig glemte at tage billeder. He he ..... ikke godt - og ikke go' stil! Min mand havde kun et billede, der kunne bruges. Så jeg har linket til billeder på Google over Designer Outlet i Neumünster. Det er nemlig forbudt at kopiere et billede fra andre uden at få tilladelse.

I Neumünster overnattede vi på dette hotel - et gammelt stålværk, hvor der stod et stort smeltekar udenfor. Spændende indretning over i den mørke stil. Og maden var helt i top. Her er lidt fotos derfra - udenfor og i restauranten.

Når vi ikke selv har været på ferie, så har vi haft børnebørn på skift her i sommer. Dejligt at vi har mulighed for det - og ikke mindst masser af plads til at de kan boltre sig. Nu er de alle draget hjem for denne gang, så der skal arbejdes lidt mere på bloggen. Jeg har haft store udfordringer med at bloggen/hjemmesiden ikke har virket efter hensigten. Mega frustrerende at skulle bruge tid på. Jeg vil hellere bruge tid på at blogge eller andet sjovt. Heldigvis er én af tingene blevet løst i aftes. Det er dejligt, og lige til at blive i godt humør af.

Vi ses inden så længe. Et nyt blogndlæg er klar om få dage!

125 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page