top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Blogger-mormor


Blogger-mormor er et godt navn. Godt fundet på!! For jer der ikke har set Seniormagasinet - Blogger-mormor på DR2 (og har lyst til at se det), kan bare klikke på linket her, som nu ligger fast på Dansk Kulturarvs hjemmeside:

Tusind tak for hilsner på SMS, messenger, mail, telefon, Facebook og Instagram. Det er fuldstændig overvældende og ganske vidunderligt med den store opbakning fra alle sider.

Det har taget længere tid end jeg havde troet med at publicere mit blogindlæg. Vi har haft børnebørn på ferie her, og det er da dejligt, at vi har mulighed for det. Næste hold kommer i morgen.

Alligevel har der været plads til at komme i Hjørring Revyen 2019. Morsom, morsom, morsom - og smukke sange - og ikke mindst stemmer. Forstår godt, at der er udsolgt. Bagefter var vi backstage. Det er altid hyggeligt og en ekstra fornøjelse at komme backstage og snakke med nogle af skuespillerne. Min mand er barndomsven med Preben Kristensen.

Jeg har lavet et link til Hjørring Revyens program!

I morgen aften søndag d. 28. juli kl. 23 i 'Seniormagasinet - Ugens grå guld', kan et sammendrag af ugens indlæg ses. Her er et link til Seniormagasinet - Ugens grå guld.

Ha' det godt så længe.

70 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page