top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

MORMORSwalkINs nye look


Der er blevet luget gevaldigt ud (og omrokeret lidt) inde i mit walkIN - igen. Det var også ved at være tiltrængt skal jeg hilse og sige. Jeg har nemlig MEGET svært ved at sige farvel til mine ting.

Det er ikke sådan, at når der kommer nyt ind, så bliver der smidt tilsvarende antal tøjstykker ud. Det kan jeg SLET ikke finde ud af. Eller også glemmer/fortrænger jeg det. Og så længe jeg selv trives med det, så er det jo fint.

Lige nu går jeg og pudser min glorie over alt det jeg har udrettet. Det har jeg selvfølgelig taget lidt fotos af, så jeg kan fryde mig over den gode orden, der er her lige nu. For én ting er sikkert, der kan så let som ingenting blive uorden igen.

I galleriet herunder ligger der nogle fotos.

Der ligger flere fotos af mit walkIN under menuen PORTFOLIO. Siden/fanebladet hedder MINE WALKIN FOTOS.

Jeg er ret fascineret af slips, og hvis jeg ser et smukt, blødt og lækkert slips i en genbrugsbutik, så kommer det hjem og pynter sammen med resten af slipsesamlingen. Jeg går ikke med dem. De hænger kun til pynt - indtil videre da. Men jeg har i flere år haft store planer med dem, uden at vide helt præcis hvilke planer. Det har jeg fundet ud af nu. Jeg har planer om at sy et patchwork-tørklæde i hånden af forskellige slips. Jeg har i min pure ungdom syet lidt patchwork - uden dog at have været super trænet i det. Men det blev efterhånden lagt på hylden, for så var der så mange andre gøremål (såsom arbejde) eller andet jeg kastede mig over. Men nu hvor jeg hverken arbejder, har små børn eller andet godt, så er der masser at tid til forskellige aktiviteter. Desuden har jeg en mand, der både kan bage, lave mad, støvsuge og slå græs. Derudover er han en rigtig handyman. Hvor heldigt!

Så jeg har fået min mand til at hænge gallerihylder op i mit walkIN. Det er han SÅ go' til. Han fik også meget ros for det, da han langt om længe fandt værktøjskassen frem. Jeg hører til den utålmodige type, når jeg får en ide i hovedet. Så kan det næsten ikke gå hurtigt nok. På gallerihylden har jeg endelig fået plads til mine modebøger. Skønt! Før pyntede bøgerne på en gallerihylde i en lille stue vi har.

Jeg er tilbage om en uges tid med et nyt blogindlæg. I mellemtiden vil jeg, som altid, næsten dagligt være aktiv på Pinterest og Instagram.

Jeg har vedføjet nogle dramatiske fotos i galleriet her.

Kram fra MORMORSwalkIN.

213 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page