top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Kjole og hvidt med et tvist


Jeg var på et loppemarked forleden, hvor jeg faldt for denne klassiske Falbe kjole og hvidt jakke. Der var også nogle flotte bukser med den ligeså klassiske strib ned langs siden til, men de var desværre lidt for små til mig. Så de ryger tilbage til genbrug igen. Der er sikkert en anden, som kan få fornøjelsen af dem.

I disse tider hvor nogle mænd går i dametøj, og kvinder går i herretøj, så fik jeg idéen til kjole og hvidt jakken. Jeg har altid haft en svaghed for uniformer til både kvinder og mænd. Derfor skal dette her også afprøves. Måske kan andre blive inspireret af min idé.

Den råhvide blondekjole er fra Ganni - købt i en Hospice secondhand. Den har været vist her på bloggen før. Det har det hele - undtagen kjole og hvidt jakken.

Videolampen har jeg med på nogle af billederne denne her gang. Den giver et godt lys og er uundværlig til ALLE mine fotograferinger indendøre.

Det var egentlig meningen, at jeg ville have lavet en video udenfor, men ombestemte mig. I stedet lavede jeg nogle udendørsbilleder af nedenstående outfit.

Det var lidt pudsigt, da jeg viste kjolejakken til min mand. Han udbrød straks, da jeg fortalte, at den skulle ind i mit walkin:

"Jamen - kjole og hvidt er KUN til mænd - og det kan man ikke sådan lave om på!"

Det har han måske egentlig 'en lille bitte smule ret i', men jeg skal nu have det afprøvet ved selvsyn. Derfor dette blogindlæg med fotos. Og indtil videre, så er min nyerhvervede kjole og hvidt jakke blevet godkendt og kommet i stald hos MORMORSwalkIN. Og jeg ville godt kunne finde på at tage den på til en særlig lejlighed. Jeg kommer faktisk til at tænke på Ivan Grundahls stil, som ikke er så langt der fra.

Rigtig go' søndag herfra!

131 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page