top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Burberry's klassiske tern


Disse to Burberry skjorter har jeg haft i en del år. Begge secondhand. Den ternede skjorte har jeg fra et loppemarked. Den sorte skjorte med tern er fra mine børns afdøde farmor. Hun var altid så smart i tøjet, og havde meget lækkert tøj i sit klædeskab. Hver eneste gang vi mødtes, så har vi altid skullet ind og kigge i hinandens klædeskabe. En stor fælles interesse vi havde. Det var både hyggeligt og inspirerende!

Jeg har fra min pure ungdom været fascineret af Burberry's klassiske tern. Men også vild med deres trenchcoats. Både de klassiske, men især dem i de metalliske farver, som jeg så for nogle år siden. Desværre koster sådan en frakke (uden overdrivelse) spidsen af en jetjager. Ikke engang på udsalg er den til at komme i nærheden af. I stedet for at købe en frakke, så har jeg samlet en masse fotos af Burberry tøj og tasker inde på Pinterest - én af mine andre profiler på de sociale medier.

Ren nostalgi! 

Da jeg var i 20'erne købte jeg en Burberry nederdel i samme tern. Den gik jeg rigtig meget med indtil den blev for lille. Og jeg blev gevaldigt træt af synet af den. Så den røg ud af mit hus, hvilket jeg senere fortrød. Men der er nok en anden, der har fået fornøjelsen af den. Ja - jeg har svært ved at give slip på nogle af mine ting. Og det har jeg da forgæves forsøgt at ændre på - he he 😅.

Jeg følger selvfølgelig med i hvad der rører sig i moden, men jeg lader mig ikke diktere. Derfor er mine blogindlæg ikke om det sidste nye skrig, men mere hvilke outfits jeg nu synes, der kan være sjovt at sætte sammen ud fra det jeg har i mit klædeskab. 

Go' dag her fra MORMORSwalkIN.

44 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page