top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

MORMORSwalkIN 2018 i bogudgave


Sidste år fik jeg en skøn og genial idé. Og det kom der en fotobog ud af: MORMORSwalkIN 2017.

Det har jeg besluttet at fortsætte med - i hvert fald så længe jeg synes det er sjovt!

Så nu har jeg kreeret en ny fotobog med titlen MORMORSwalkIN 2018.

Fotobogen er denne gang på 74 sider + cover. I videoen øverst kan ses det færdige resultat. Alle 72 blogindlæg fra 2018 er vist med overskrift, dato og billeder relaterende til det pågældende blogindlæg. Der er desuden en lille tekst tilføjet nogle af blogindlæggene.

Jeg har jo været blogger siden sommeren 2017, og det har været ganske sjovt og lærerigt. En ekstra livskvalitet. Desuden har jeg haft kontakt til en del nye mennesker gennem tiden som blogger. Og det ville jeg da nødigt have undværet.

​Jeg er allerede i gang med fotobogen MORMORSwalkIN 2019. Den kan jo af gode grunde ikke færdiggøres førend året er omme.

Alle mine blogindlæg ligger på bloggen. Det kan nok virke underligt, at jeg så laver en fotobog med mine blogindlæg. Men jeg er blevet ret vild med at lave disse små bøger. En dejlig hobby er det. Og det skulle jo være så sundt med gode interesser. Og skønt med gode minder over livet.

Alle mine tidligere blogindlæg kan forøvrigt ses oppe i menuen FAVORITTER / ARKIV af BLOGINDLÆG.

I blogindlægget MORMORSwalkIN 2017 i bogudgave ligger der også en video. Klik gerne på linket MORMORSwalkIN 2017 i bogudgave, hvis det har interesse.

Rigtig god weeekend til alle!

133 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page