top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Omforandring af kjole


Min lyserøde kjole med lange ærmer er blevet til en kjole med korte ærmer.

Genbrug af tøj og bæredygtighed hænger uløseligt sammen. Det er godt for miljøet at genbruge. Købe og smide væk kulturen er blevet yt. Samtidig er det en go' pointe, at der er andre der kan få glæde af det man selv kasserer.

Når jeg ser en mulighed for at genbruge og omforandre noget - så gør jeg det, hvis det er noget jeg gerne vil beholde. Det har jeg egentlig altid gjort. Dog kun små og lette forandringer efterhånden (da jeg har sagt farvel til min symaskine). Jeg bliver næsten helt høj, når jeg får en ny idé. Og det kan aldrig gå for hurtigt med at få det ført ud i livet. Jeg hører til den utålmodige type, hvad det angår.

Resultatet af omforandring af min kjole synes jeg er vellykket. De lange ærmer var lige i det strammeste - og kunne faktisk godt give mig klaustofobi. Og tit var de også for varme. Og er man sammen med andre mennesker, så smider man jo ikke lige kjolen. Det ville da i hvert fald være MEGET upassende. Så er det bedre at klippe ærmerne af kjolen i ro og mag. Det allerbedste er, at det tilsyneladende ikke er nødvendigt at ombukke og sy der hvor saksen har været i gang. Tror ikke at det trevler så let. Men det vil jo komme an på en prøve.

De afklippede ærmer er ikke gået til spilde. Dem bruger jeg hvis jeg fryser mine fingre lidt. Det kan være, når jeg sidder ved computeren eller når jeg opholder mig udenfor. Den måde jeg sætter 'mine nye ærmer' på er behagelig. Der bliver desuden en fin rynkeeffekt - synes jeg.

Kjolen er fra Ilse Jacobsen - købt under udsalg. Det røde tørklæde og det røde smykke (troldekugler) er vist før her på bloggen.

Her er jeg så selv lige hoppet i kjolen - og med et andet tilbehør. Mulighederne er uendelige for spændende og sjove mix.

Ha' det godt så længe 👵🏻.

154 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page