top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Min nye videolampe med LED-ringlys


Jeg har én videolampe i forvejen, som jeg er rigtig glad for. Den giver et fantastisk lys. Min nye videolampe med LED-ringlys har jeg derfor lige så STORE forventninger til. På begge videolamper er det muligt at justere farvetemperaturen. De forskellige farvetemperaturer kan skabe stemningsfulde farver på motivet.

HVORFOR KØBE EN NY VIDEOLAMPE???

  • Fordi de kan noget forskelligt

  • Og man skulle jo nødig gå ned på udstyr, som min mand siger 😂

Forskellen på mine to videolamper er, at med den nye videolampe kan jeg fastmontere min telefon eller mit kamera* i selve ringlyset. Og det gør, at det er lettere at fotografere og filme. Tror jeg da - he he 👵🏻. Ting tager tid at lære, og jeg går ikke på kompromis med kvalitet, som jeg kan se med mit blotte øje.

Lidt erfaring er altid godt at få/have i bagagen for et godt resultat. Og med mine mange år på bagen, så burde/skulle der da gerne være en lille smule at hente frem fra hukommelsen. Ellers har jeg en livline i form af min mand.

Ifølge manualen skulle LED-ringlyset give et blødt, næsten skyggefrit lys. Der står desuden, at den er perfekt som en lyskilde til at lægge makeup (der følger et make-up spejl med), vlogging, fotografering, videooptagelse, fotoboks og mere. Den er kompakt og bærbar, og har en diameter på 35,5 cm og en vægt på kun 650 g. Så den er meget nem at transportere i tasken, der følger med.

Videolamper bruges, som mange nok ved, af en del bloggere og YouTubere - til fotografering og film.

Begge videolamper har jeg købt hos PhotoCare i Skive. Rigtig rart med personlig betjening! Denne her følger der et bordstativ med. Det er godt at have! Men tror dog, at det bliver mit almindelige lampestativ, som jeg får mest behov for.

D. 27. november 2018 lavede jeg et blogindlæg med titlen Videolampe til fotos og film. Der er der fotos og beskrivelse af min første videolampe. Jeg bruger den faktisk også som lampe til ting, som kræver ekstra lys - sy, hækle eller andet småt. Den giver et blødt og knivskarpt lys!

* Ved brug af kamera kræves der en kameraholder, som købes særskilt.

Til info om ændring:

Jeg forventer at lave ét blogindlæg ugentligt. Dog kan der være særlige situationer, hvor der kan gå op til 10 dage imellem mine blogindlæg. Men jeg er næsten dagligt at finde på både Instagram og Pinterest med nye fotos.

138 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page