top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Anna Ancher sjal i røde farver


Anna Ancher sjalet strikkede jeg i sommer. I sin tid købte jeg to ret store poser Mayflower bomuldsgarn i vores lokale garnbutik. Garnet fejlede ingenting. Butikken solgte det meget billigt og udelukkende pga udgåede farvenumre. Desuden skulle de have plads til nyt garn på hylderne. Og det nyder kunderne jo godt af. Jeg har stadig meget af bomuldsgarnet.

Herunder ligger fire videoer.

Stine Goya blusen og bukserne er fra én af mine søde veninder. Et overlækkert sæt som hun ikke fik brugt og derfor ville forære mig. Blusen prøvede jeg. Den var rimelig nem at få på, men det var ikke et smukt syn - for at sige det mildt. Den sad simpelthen for stramt. Jeg skulle nok aldrig have taget den på, men det er jo så let at være klog bagefter. Jeg havde nemlig nær aldrig fået den af. Til sidst måtte jeg have assistance fra min kære mand. Bukserne har jeg ikke prøvet, da jeg med et halvt øje kan se, at det går i hvert fald slet ikke. I sådanne tilfælde er jeg ekstra glad for min gine.

Opskriften er fra bogen ANNA ANCHER på pindene.

Under menuen FAVORITTER/Bøger ligger der andre kreative og informative bøger, som jeg har lavet blogindlæg om. Ved at klikke på bøgerne derinde er det mulligt at komme videre til de pågældende blogindlæg.


Det var alt for denne gang. Jeg er først tilbage på bloggen her om 2-3 uger.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page