top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Asymmetrisk strikket sjal


Mit nye strikkede sjal er ret aktuel, da efteråret for længst har sat ind. Det er dog ikke så koldt endnu, men jeg elsker at være i god tid. Og i disse tider hvor vi alle skal spare på varmen, så er det skønt at have et sjal at lune sig i.

Dette asymetriske sjal er nemt at gå til - selv for en begynder. Jeg har som sædvanlig freestylet lidt. I opskriften står der, at der skal hækles en kant rundt omkring arbejdet - dvs. én omgang af' fastmasker omkring det strikkede sjal. Der har jeg valgt at hækle 7 omgange af fastmasker. Men det er jo fuldstændig op til hvad man bedst kan lide.


Det garn jeg har valgt hedder Gomitolo Finito. Det er et flerfarveskiftegarn i 100% ren ny merinould.


Efter at alle enderne er hæftet på strikkeprojektet har jeg vasket det, og herunder ligger det spændt ud, så det får den rette form.

Hvis du har lyst til at læse nogle af mine andre blogindlæg, så gør én af følgende ting:

  • Klik på BLOG i menulinjen (øverst oppe) og scroll ned imellem blogindlæggene, der ligger i kronologisk rækkefølge

  • Klik på FAVORITTER i menulinjen (øverst oppe) og derefter på ARKIV/BLOGINDLÆG

  • Klik på dette her link: ARKIV af mine BLOGINDLÆG.

Pt. ligger der 240 blogindlæg.

Der kommer højst sandsynligt flere billeder og videoer på min Instagram profil!

Jeg er tilbage igen om ca. et par uger.


Efterårskram fra MORMORSwalkIN.

155 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commenti


bottom of page