top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Badeværelsestæppe i mosaik

Et mosaikhæklet tæppe på badeværelset. Hmm - jeg er ikke blevet enig med mig selv endnu om det er for vildt og slet ikke sagen. Det vil tiden vise. Hvis det er noget der falder i min smag (og herren i huset her er enig 😁), så vil jeg lave et par stykker mere i andre mønstre - på sigt.


Farverne bliver der ikke ændret så meget på, da det skal passe til billederne på væggene i badeværelset. Men det kunne jo være at jeg skulle lave noget over i den mere ensfarvede stil. Til en afveksling! Mulighederne er mange, og det kan til tider være svært at beslutte sig.


Badeværelsestæppet er lavet i ren bomuld af forskellige tykkelser. Jeg har valgt bomuld til badeværelset pga. at så kan det komme i vaskemaskinen på 60 grader.


Det færdige fugtede tæppe lægges i stræk, så det kan komme i den rette form.

De brede dobbeltkanter gir ekstra fylde til tæppet.

Se videoen herunder.

Det lyse skridsikre underlag er godt at have under.

Mit næste hækleprojekt er en chanel inspireret jakke. Tror nok at farverne bliver pink med en rød følgetråd. Til kanterne bliver det enten koboltblå eller en rødlig farve. Jeg glæder mig SÅ meget til at komme i gang. På Instagram kommer der snart en teaser af det chanel inspirerede hækleprojekt.


Jeg er tilbage om ca. 3 uger med et nyt blogindlæg.

86 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page