top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Besøg på Holmegaard Værk


Designkulturen i glaskunst og keramik er unik. Jeg har egentlig altid været fascineret af især glas og dets mange facetter og muligheder. På Holmegaard Værk (tæt ved Næstved) er der glas og keramik i lange baner. Der er lidt for enhver smag. Det er ikke alt glas og keramik der er lige smukt. Men der er ekstremt meget af begge dele.

Der er rig lejlighed til at se glaspusterne arbejde. Ligeledes er der små videoer, musik og forklaringer på dansk og engelsk.

I shoppen faldt jeg (i min impulsivitet) for en skøn plakat - lige i mine yndlingsfarver. Den måtte jeg bare eje. Selvom jeg ikke vidste om der overhovedet var en vægplads i vores lejlighed, så tog jeg chancen.


Heldet var med os - vi fandt en plads over sofaen i stuen. Plakanten har nogle skøre mål, som der ikke findes færdige rammer til. Så vi må hen i en rigtig rammebutik og få det klaret. Når billedet er kommet i ramme, så poster jeg et billede på min profil på Instagram.

Spændende links til min hjemmeside:

LAV NOGET KREATIVT: www.mormorswalkin.dk/lav-noget-kreativt

ARKIV af alle mine BLOGINDLÆG: www.mormorswalkin.dk/artikel-arkiv

MIT DIGITALE KLÆDESKAB: www.mormorswalkin.dk/mit-digitale-skab

PINTEREST FOTOS: www.mormorswalkin.dk/pinterest

INSTAGRAM FOTOS: www.mormorswalkin.dk/instagram

Hej så længe! Jeg er tilbage med et nyt blogindlæg om et par uger!

PS: Dette er IKKE et sponsoreret indlæg - kun min egen glæde og begejstring over alt det fantastiske glas!!
69 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page