top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Brug sommerkjolen hele året


Lag-på-lag metoden er en genial opfindelse! Intet mindre! Hvorfor ikke bruge blusen, skjorten, sommerkjolen og de tynde stoffer om vinteren? Med en langærmet t-shirt, strik, rullekrave eller blondebluse under - og med leggings, jeans eller læderbukser under. Brug sommertøjet fx. med et lækkert varmt Pashmina tørklæde, cardigan eller habitjakke over. Brug det NU! Friske farver er lige hvad vi trænger til i en vinter fyldt med kulde og risiko for coronavirus. Mønster på mønster matcher ofte fint med hinanden. Jeg har fundet et par sjove tasker og smykker frem til de forskellige outfits.

Lag-på-lag styling holder jeg meget af pga af tre ting:

  1. Klædeskabet bliver udnyttet optimalt

  2. Det giver ekstrem mange muligheder for farve- og mønstersammensætninger. Resultatet kan gå hen og blive ganske anderledes og ret unikt

  3. Det er nemt at tage de enkelte stykker tøj af og på efter hvordan temperaturen er. Nogle mennesker har elevatorvægt - jeg har elevatortemperatur. Især hvis der er noget, der driller ved computeren.

Det store Pashmina tørklæde bruger jeg mest som halstørklæde. Men i perioder bruger jeg det også som nederdel - sat sammen med en stor sikkerhedsnål - og eventuelt med et bælte omkring.

Tørklædet er købt for mange år siden af en kollega.


Mundbind er efterhånden en nødvendighed.

På gensyn om ca. 8-10 dage.

90 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page