top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Coco Chanel inspireret cardigan - med et tvist

Opdateret: 19. okt. 2023

Min COCO Chanel inspirerede jakke (med et tvist) er vævehæklet. Det er en hækleteknik, der på engelsk er kendt som Moss Stitch. Det er åbenbart en meget populær teknik, når der skal hækles karklude eller gæstehåndklæder. Ved vævehækling veksles der mellem luftmasker og fastmasker (dvs. en fastmaske, en luftmaske, en fastmaske, en luftmaske osv.).

De rigtige klassiske Chanel-jakker er håndlavede, og de koster ca.50.000 kr.

Jeg har hæklet med to tråde hele vejen igennem. Til ryg, forstykke og ærmer valgte jeg postkasserød og pink - begge i bomuld. Til kanterne valgte jeg lyslilla uld og en rødlig meleret bomuld. Bomulden i jakken gør, at den er blevet noget tung i det.


Også denne gang valgte jeg at freestyle. Kanterne lavede jeg bredere. Derimod droppede jeg frynser på kanterne. Ligeledes droppede jeg snydelommerne.

Der bliver lagt en længere video op på min instagramprofil mormorswalkin i løbet af i dag.

Jeg har jævnligt tekniske udfordringer på min hjemmeside og blog. MEGA frustrerende! Af og til kan jeg få tanken om jeg skal lukke hele molevitten ned og i stedet koncentrere mig om min Instagram- og pinterestprofil. Men det er en stor beslutning, og jeg er ikke på nuværende tidspunkt parat (og måske bliver jeg det aldrig) til at tage så drastisk et skridt. Så jeg må lære at acceptere at min blog og hjemmeside ikke er til perfection. Men jeg er stadig dedikeret omkring mit blogger- og instagramunivers. Da jeg startede med at blogge i august 2017, og instagramme i oktober 2016 anede jeg ikke præcis, hvor det ville føre mig hen. Det ved jeg mere nu, og så længe der er flere positive ting omkring dette univers, så fortsætter jeg ufortrødent - også selvom de tekniske udfordringer er rigtig ØV.

Her er et link til min hæklede jakke, hvis der er nogen der kunne være interesseret i selv at kreere én.


Jeg er tilbage om ca. 3 uger med et nyt blogindlæg.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page