top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Coorie sjal i mosaik

Jeg tænker i farver og er vild med farver!


Jeg er ret glad for mit Coorie mønstrede sjal. Den liver op til et næsten hvilken som helst outfit. Derudover er der uendelig mange muligheder for flere projekter og andre farvevalg/mix næste gang jeg måske kaster mig over et nyt Coorie projekt.


Coorie mønstret er en inspiration fra de smukke skotske tartan plaids. Navnet på mønsteret kommer fra det skotske ord coorie, som betyder hygge. Ordet stammer nemlig fra det skotske gæliske "cùram", der betyder omsorg/beskyttelse.

Garnerne jeg har brugt er en blanding af forskellige merinould-, uld- og alpacakvaliteter. Nogle af garnerne kan være en lille rest fra andre projekter. Jeg har freestylet en del med praktisk taget ALLE de projekter jeg har kreeret gennem tiden.


Opskriften på det skotske Coorie sjal har jeg fra den islandske kvinde Tinna Thorudottir Thorvaldar. Hun har en del forskellige mønstre at vælge imellem.

Dette er IKKE et sponsoret indlæg - kun min egen begejstring for lige denne her specielle teknik!

Jeg er tilbage om ca. 4 uger her på bloggen. I den mellemliggende tid er jeg aktiv på min profil mormorswalkin på INSTAGRAM.

68 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


bottom of page