top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

En cowboyjakke er et must


En cowboyjakke er en rigtig god investering. Min cowboyjakke er i en dejlig tynd, blød og forvasket kvalitet. Det foretrækker jeg fremfor en kraftig og stiv kvalitet. Men det er jo heldigvis en smags sag. Cowboyjakken har jeg erhvervet mig en gang for rigtig lang tid siden i Røde Kors. Den har det slidte look, men den er ikke det mindste slidt, og så har den været billig. Jeg har nemlig ikke givet særlig mange basseører for den.

En cowboyjakke er slidstærk, praktisk og meget anvendelig. Den kan bruges i det uendelige og er behagelig at have på. Den ternede skjorte fra Polo Ralph Lauren er også købt i Røde Kors engang.

Udvalgte links til min hjemmeside:

Børnebørn, fødselsdag og andet godt er der fyldt op med den næste tid.


Jeg er tilbage d. 1. august, hvor jeg avancerer til folkepensionist 👩‍🦳. Der vil jeg opsummere de sidste 5 år som blogger - og mine tanker og oplevelser omkring det at være blogger.


Rigtig god sommer fra MORMORSwalkIN 👗👙👚🩴👠👒🎩🩱

75 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page