top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Et lunt hæklet sjal/slumretæppe


Det startede med et sjal og endte ud med en kombi af et sjal og et slumretæppe.

Jeg har været i gang "on and off" med dette her hækleprojekt siden januar i år. Det har været dejligt at sidde med ind imellem alle de andre projekter jeg har gang i. Synes at det kan være en lille smule kedeligt at strikke/hækle på det samme projekt fra start til slut. Derfor denne vekslen mellem forskellige projekter.

Det blev til 65 hæklede firkanter. Opskriften er oprindeligt fra Lana Grossa Sjal Gomitolo. Dog har jeg freestylet videre på sjalet ved at hækle en omgang stangmasker og derefter en omgang fastmasker omkring hver firkant. Derefter er alle firkanterne syet sammen. Da jeg stadig ikke syntes at den sad lige i skabet har jeg hæklet ni omgange af fastmasker omkring hele arbejdet. Det hjalp på helhedsindtrykket - mit helhedsindtryk!


Efter vask i maskinen på 30 grader blev det lagt til tørre på mine måtter og blokket ud med nåle. Simpelthen for at få et jævnt og harmonisk resultat uden for meget krøl.


Klik på pilen nedenunder for at komme videre til de næste to billeder.

Jeg er ret farvefikseret og kan vist ikke få nok af farver

Herunder er hækleprojektet pludselig blevet til en bordløber. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Hvis du har lyst til at læse nogle af mine andre blogindlæg, så ligger de i menuen FAVORITTER (øverst oppe) - eller klik på dette her link: ARKIV af mine BLOGINDLÆG.


Ha' det godt så længe. Jeg er tilbage her på bloggen om et par uger.

148 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page