top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Fem unikke genbrugsfund

Opdateret: 10. dec. 2022


Forleden dag, hvor jeg havde været på cafe med en af mine skønne veninder, kørte jeg på hjemturen ind til Røde Kors. Jeg parkerede udenfor på parkeringspladsen, og sad og tænkte på mit walkin i et par minutter. Jeg tænkte om det ikke var en lille smule dumt at gå derind og måske blive fristet til at købe noget til min i forvejen svulmende bestand af tøj. Min næste tanke var, at det jo går til et godt formål. Så det endte med at jeg gik derind. Og sikke lækre ting jeg fandt. Det var da helt utroligt. Så det bliver jeg simpelthen nødt til at dele her i mit blogindlæg


1. Et par Karen Millen bukser. Jeg har tidligere købt lige nøjagtig dette design og farve på Strøget i København, som med tiden desværre blev for små. Disse her er et nummer større og passer perfekt. Virkelig et scoop!

2+3. To spritnye Hugo Boss skjorter. Det er ganske vist herreskjorter, men de er meget anvendelige som en lille åben jakke/trøje ud over en t-shirt - eller lukket/knappet og ned i et par klasssiske bukser eller jeans. Lækre kvaliteter.

4. Gant sommerjakke i irgrøn. Klassisk og stadig lækker.

5. Marccain dynejakke. Den er stadig lækker og med et smukt foer. Marcain er tysk og er også et af mine absolut favoritmærker!

Nu skal tøjet vaskes inden det får plads i mit walkin. Glæder mig MEGET til at tage alle herlighederne i brug.

Et udvalgt link til min hjemmeside:

Siden indeholder mine strikke- og hækleprojekter. Ved at klikke på billederne derinde kommer du frem til de pågældende blogindlæg.

Jeg er tilbage her på bloggen ved juletid 🌲109 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page