top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Forvandling af habitjakke


Min blå habitjakke har en skøn farve. Kvaliteten er også helt fantastisk. Det er tilmed et genbrugsfund - købt for den nette sum af 35 kr. Det må jo siges at være både billigt og bæredygtigt!


Da jeg i sin tid købte den, syntes jeg at den så ret meget fruet ud, men at der var muligheder i den. For er der noget jeg IKKE vil være, så er det at se fruet ud. Selvom jeg jo så rigeligt har både alder og udseende til det. Men indeni er jeg kun lige i starten af 40'erne. Nogle gange endda meget yngre. Og det vil jeg sandsynligvis forsætte med så længe jeg lever.


Habitjakken trængte til et nyt og smartere look. Ved at ændre ganske få ting på mit genbrugsfund er den blevet mere smart og ungdommelig - synes jeg. Det eneste jeg har gjort er at fjerne skulderpuder og knapper, og nye knapper er sat i. De "nye" metalknapper lå i mit eget lille blå æskelager.


Habitjakken havde oprindelig små stofknapper. De blev udskiftet af disse metalknapper.

Habitjakken havde oprindelig små stofknapper. De blev erstattet af mine metalknapper.

Spændende links til min hjemmeside:

ARKIV af alle mine BLOGINDLÆG: www.mormorswalkin.dk/artikel-arkiv

Jeg er tilbage her på bloggen om ca. 1-2 uger.

77 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page