top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Forvandling af ternede blazere


Godt nytår og velkommen tilbage til MORMORSwalkIN. Jeg glæder mig MEGET til at tage hul på 2022 med nye blogindlæg, som er et mix af det jeg finder interessant. Der vil selvfølgelig stadig være inspiration til styling af tøj fra mit walkin. Fremover vil der også være en del fra mine strikkeprojekter. Strik er noget der optager mig meget. Det startede i foråret 2021 under corona-nedlukningen. Og nu har jeg svært ved at lægge strikkepindene fra mig. Ja - jeg er nærmest blevet besat at dem. Men det er vel ikke det værste at blive afhængig af. I hvert fald hygger jeg mig gevaldigt med det. Lige bortset fra når der skal trævles op. Men sådan er livet jo. Det er ikke lutter lagkage hele tiden.


En blazer er en god investering og laves i alle mulige kvaliteter. Den er både praktisk og smart. Og så kan den bruges til lidt af hvert - både på job, ved festlige lejligheder og ikke mindst i dagligdagen. Populariteten er stor hos både kvinder og mænd. Blazeren findes i alle prislag. Og man kan være heldig at gøre et godt fund på udsalg eller i en secondhand butik.


I dette blogindlæg vil jeg fokusere på mine to ternede blazere. De er begge i jordfarver - farver som jeg normalt ALDRIG bruger - af den simple grund, at det ikke er de farver der klæder mig bedst. Men ved at lege lidt med farverne, og dermed tilsætte farver med knald på, så giver det pludselig et helt andet look. Det vil jeg prøve at vise her i blogindlægget.


Jeg vil vise hvordan jeg styler dem med farver. Blazeren til venstre (øverst) er faktisk en herreblazer. Mærket er PBO. Et tøjmærke der både laver tøj til kvinder og mænd. Og denne her er altså til mænd. Jeg valgte alligevel at købe den til bloggen, da jeg nærmest faldt over den i en outletbutik i Kolding. Normalpris 2.000 kr. Jeg fik den næsten smidt i nakken - så billig var den.


Prøv at tage et kig her i blogindlægget - måske er der noget der kan inspirere dig.

Gemalen har fået et hjemmestrikket halstørklæde. Det er et par måneder siden jeg fik det færdigt. Uden at overdrive, så er han er ret godt tilfreds med det. Lana Grossa garnet er i uld og i flerfarveskift,

Udvalgte links til min hjemmeside:

ARKIV af mine BLOGINDLÆG: www.mormorswalkin.dk/artikel-arkiv

Jeg er tilbage her på bloggen om ca. 2 uger. I den mellemliggende tid er jeg på Instagram, hvor der jævnligt dukker nye billeder op.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page