top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Genbrugsfund i en coronatid


I mandags åbnede nogle af butikkerne jo op igen. Hvilken glæde hos mange - også hos os!! Vi bor i midtbyen - og den er altså noget mere kedelig og tom uden liv af mennesker og åbne butikker. Jeg gik lidt og overvejede om det mon var klogt at besøge et par butikker. Tænkte straks på corona - men også på mundbind, holde afstand og spritte af - plus at livet jo skal leves. Det må vi ikke glemme!


Så jeg besluttede at besøge genbrugsbutikkerne Røde Kors og Blå Kors. Havde forinden læst, at butikkerne bugnede med masser af genbrugsting. Og det er jo svært at sidde passivt til sådan en fristende viden, selvom jeg ikke mangler noget som helst - og sikkert har rigeligt tøj til resten af mit liv. Men, men, men - det ville da være ufattelig kedeligt og trist overhovedet ikke at købe et eneste stykke tøj mere. Det tror jeg at især mange kvinder kan nikke genkendende til.


Heldet var heldigvis med mig i Røde Kors. Der faldt jeg over disse to lækre sager. Følelsen af at have fundet "guldet" er enorm skøn.

Den lækre franske bluse fra Gerard Darel ser spritny og ubrugt ud. Det er ikke et mærke jeg umiddelbart kender, men jeg kan se, at det er fransk klassisk elegance. Det ligger lidt i den dyre ende, men man får hvad man betaler for.


I galleriet her har jeg fra gemmerne taget en tynd top under fra Max Jenny. Bukserne fra By Malene Birger er ligeledes fra gemmerne. Den ternede amerikanske chiffon skjorte (Liz Claiborne) er genbrug, købt for en del år siden.

I butikken fandt jeg også et par super lækre fitness leggings af mærket Ralph Lauren - et amerikansk modefirma - grundlagt i 1967. Det har i mange år været et af mine favoritmærker. Den stribede Marimekko top er et genbrugsfund for flere år siden.

Der er sindsygt mange flere muligheder for mix af tøjet end det jeg har vist. Det er bare med at prøve sig frem. Husk - et unikt outfit sætter colorit på tilværelsen!


Alt i alt kom jeg af med 80 kr for Gérard Darel top og Lauren Ralph Lauren fitness leggings. Det var en rigtig god handel 😃 og ikke mindst en god oplevelse.


Spændende links til min hjemmeside:

ARKIV af alle mine BLOGINDLÆG: www.mormorswalkin.dk/artikel-arkiv

YOUTUBE VIDEOER: www.mormorswalkin.dk/youtube-videoer

MIT DIGITALE KLÆDESKAB: www.mormorswalkin.dk/mit-digitale-skab

På gensyn om ca. 10-15 dage. Fremtidige blogindlæg vil være 2-3 månedligt.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page