• Lene Kirkegaard

Genbrugsfund i en coronatid


I mandags √•bnede nogle af butikkerne jo op igen. Hvilken gl√¶de hos mange - ogs√• hos os!! Vi bor i midtbyen - og den er alts√• noget mere kedelig og tom uden liv af mennesker og √•bne butikker. Jeg gik lidt og overvejede om det mon var klogt at bes√łge et par butikker. T√¶nkte straks p√• corona - men ogs√• p√• mundbind, holde afstand og spritte af - plus at livet jo skal leves. Det m√• vi ikke glemme!


S√• jeg besluttede at bes√łge genbrugsbutikkerne R√łde Kors og Bl√• Kors. Havde forinden l√¶st, at butikkerne bugnede med masser af genbrugsting. Og det er jo sv√¶rt at sidde passivt til s√•dan en fristende viden, selvom jeg ikke mangler noget som helst - og sikkert har rigeligt t√łj til resten af mit liv. Men, men, men - det ville da v√¶re ufattelig kedeligt og trist overhovedet ikke at k√łbe et eneste stykke t√łj mere. Det tror jeg at is√¶r mange kvinder kan nikke genkendende til.


Heldet var heldigvis med mig i R√łde Kors. Der faldt jeg over disse to l√¶kre sager. F√łlelsen af at have fundet "guldet" er enorm sk√łn.

Den lækre franske bluse fra Gerard Darel ser spritny og ubrugt ud. Det er ikke et mærke jeg umiddelbart kender, men jeg kan se, at det er fransk klassisk elegance. Det ligger lidt i den dyre ende, men man får hvad man betaler for.


I galleriet her har jeg fra gemmerne taget en tynd top under fra Max Jenny. Bukserne fra By Malene Birger er ligeledes fra gemmerne. Den ternede amerikanske chiffon skjorte (Liz Claiborne) er genbrug, k√łbt for en del √•r siden.

I butikken fandt jeg også et par super lækre fitness leggings af mærket Ralph Lauren - et amerikansk modefirma - grundlagt i 1967. Det har i mange år været et af mine favoritmærker. Den stribede Marimekko top er et genbrugsfund for flere år siden.

Der er sindsygt mange flere muligheder for mix af t√łjet end det jeg har vist. Det er bare med at pr√łve sig frem. Husk - et unikt outfit s√¶tter colorit p√• tilv√¶relsen!


Alt i alt kom jeg af med 80 kr for G√©rard Darel top og Lauren Ralph Lauren fitness leggings. Det var en rigtig god handel ūüėÉ og ikke mindst en god oplevelse.


Spændende links til min hjemmeside:

ARKIV af alle mine BLOGINDLÆG: www.mormorswalkin.dk/artikel-arkiv

PINTEREST FOTOS: www.mormorswalkin.dk/pinterest

INSTAGRAM FOTOS: www.mormorswalkin.dk/instagram

YOUTUBE VIDEOER: www.mormorswalkin.dk/youtube-videoer

MIT DIGITALE KLÆDESKAB: www.mormorswalkin.dk/mit-digitale-skab

LAV NOGET KREATIVT: www.mormorswalkin.dk/lav-noget-kreativt

På gensyn om ca. 10-15 dage. Fremtidige blogindlæg vil være 2-3 månedligt.

Seneste blogindlæg

Se alle