top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Glædelig jul 2022


Pensionstiden er bestemt ikke kedelig - ej heller her i december måned. Julen nærmer sig med hastige skridt. Det er da fuldstændig vildt, som jeg synes at tiden flyver afsted hele tiden. En af grundene kan være, at jeg, når jeg har tid, beskæftiger mig med forskellige kreative hobbies. Der er SÅ mange flere ting jeg gerne vil kaste mig over, men må erkende, at selv som pensionist, så må jeg begrænse mig til NOGET og ikke kaste mig over ALT hvad jeg synes er spændende. Det er slet ikke et problem - nærmere en (luksus)udfordring at have mulighed for at vælge ud fra "aktivitetshylden". Og forhåbentlig hjælper det med at holde liv i de små grå hjerneceller.

Jeg er STOR tilhænger af pulsvarmere, og har faktisk været det i rigtig mange år. Især i mit job har arbejdet ved computeren kunnet give kolde fingre - og der har pulsvarmere været en kærkommen gave. I år hvor der spares på varmen, både i hjem og arbejdspladser, er pulsvarmere vel næsten blevet et must for mange,


De sorte pulsvarmere i merinould (Sandnes) er 32 cm lange. De går op til lige omkring albuen. De skal bruges til en pelsjakke, hvor der er trekvart lange ærmer i. Desuden er de super gode til at bruge til korte eller trekvart lange bluser/striktrøjer. Her har jeg slået 56 masker op på strømpepinde nr. 4 og strikket rib (skiftevis 2 ret og 2 vrang).

De blå og grønne pulsvarmere er også i merinould (Lana Grossa), men i en tykkere kvalitet, så der har jeg kun slået 52 masker op. De er 17 cm lange, men kortere/længere er også fint.

Lav noget kreativt:

Mit sidste blogindlæg i år publiceres til nytårsaften.


Glædelig jul til alle jer der stadig følger mig. Julekram fra MORMORSwalkIN 🎄


73 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page