top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Glædelig jul 2023

Så sænker julen sig snart endnu engang over det ganske land 🌲🎅. Her er julegaverne indkøbt - maden ligeså. Maden består af juleand og flæskesteg med masser af tilbehør - som det hører sig til.


Jeg er stadig fascineret af farver og sammensætning af farver. Det ses tydeligt i mit klædeskab. Den festlige flaskegrønne By Malene Birger top er secondhand. Resten er noget jeg har vist før her på bloggen.

Jeg er ikke helt sikker på endnu hvad jeg ifører mig juleaften, men det bliver højst sandsynligt den flaskegrønne top til et par jeans, cowboybukser eller leggings.

Herunder er to små videoer:


Min bedre halvdel fylder 70 år mellem jul og nytår. Det er en stor dag, som vi glæder os rigtig meget til. Så det skal selvfølgelig fejres. Vores lejlighed er pga. størrelsen ikke til de store sammenkomster, så det bliver udelukkende min mands nærmeste familie. Maden er bestilt udefra.


Et glædeligt julekram fra MORMORSwalkIN 🎄

93 visninger2 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

2 comentarios


benteschoujensen
22 dic 2023

Hej Lene.

Også Glædelig Jul og et Godt Nytår til jer!🎄

Tillykke med fødselsdagen til PM.

Julehilsner fra Erling og Bente🎅🧑‍🎄

Me gusta
Lene Kirkegaard
Lene Kirkegaard
22 dic 2023
Contestando a

Hej Bente

Tusinde tak til jer 🌲🎅. Håber at I har det godt.

Mange julehilsen fra os til jer 🌲🎅😍

Me gusta
bottom of page