top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Hvidt med et tvist


SĂ„ er giraffen tilbage đŸ€©. Eller nĂŠrmere sagt - girafferne - for der er flere af slagsen. Girafnederdelen er egentlig en sportsnederdel. Men vi lever jo heldigvis i et frit land, sĂ„ jeg bruger den til andre formĂ„l, dvs. fritid, som jeg har masser af.


PÄ billedet herunder har jeg sat Marccain girafnederdelen sammen med en Mads NÞrgaard netbluse med korte Êrmer. Den grÄ tynde Bitte Kai Rand top er flere Är gammel, men den kan stadig noget.

Det lyseblÄ LINEN by Krebs tÞrklÊde er i en lÊkker hÞrkvalitet. Man kan vÊlge at bruge den fuldstÊndig glat strÞget eller det mere krÞllede look. Begge dele synes jeg er super flot, men det krÞllede look er nemmest at have med at gÞre. Livet skal leves - og ikke nÞdvendigvis konstant med et strygejern i hÞjre hÄnd. Medmindre man er vild med at stryge. Det vil jeg ikke pÄstÄ at jeg er.

Det hvide look med blonder og/eller en storskjorte. Uanset hvilke farver der bliver sat sammen med hvidt, sÄ kan det nÊsten ikke gÄ andet end godt SÄdan kunne jeg blive ved i én uendelighed med nye outfits til det hvide. Resultatet ville blive et alt for langt skriv, og jeg ville ALDRIG blive fÊrdig. For emnet er decideret uudtÞmmeligt. SÄ der er grobund for MANGE flere blogindlÊg med nye typer outfits.

I videoen nedenunder har jeg valgt at tilsÊtte lidt gult og grÞnt til det hvide. Alt hvad jeg har vist i blogindlÊgget har vÊret fremme pÄ bloggen ved tidligere lejligheder. Jeg er nemlig ikke verdensmester i at kassere.

Det var alt for denne gang. Sommeren er ved at vÊre et overstÄet kapitel, og efterÄrsmÄneden gÞr snart sit indtog. Jeg glÊder mig til at vÊre tilbage pÄ bloggen primo september.

Udvalgte links til min hjemmeside:

ARKIV af mine BLOGINDLÆG: www.mormorswalkin.dk/artikel-arkiv


Seneste blogindlĂŠg

Se alle

Yorumlar


bottom of page