top of page
  • Lene Kirkegaard

Hvidt med et tvist


Så er giraffen tilbage 🤩. Eller nærmere sagt - girafferne - for der er flere af slagsen. Girafnederdelen er egentlig en sportsnederdel. Men vi lever jo heldigvis i et frit land, så jeg bruger den til andre formål, dvs. fritid, som jeg har masser af.


På billedet herunder har jeg sat Marccain girafnederdelen sammen med en Mads Nørgaard netbluse med korte ærmer. Den grå tynde Bitte Kai Rand top er flere år gammel, men den kan stadig noget.

Det lyseblå LINEN by Krebs tørklæde er i en lækker hørkvalitet. Man kan vælge at bruge den fuldstændig glat strøget eller det mere krøllede look. Begge dele synes jeg er super flot, men det krøllede look er nemmest at have med at gøre. Livet skal leves - og ikke nødvendigvis konstant med et strygejern i højre hånd. Medmindre man er vild med at stryge. Det vil jeg ikke påstå at jeg er.

Det hvide look med blonder og/eller en storskjorte. Uanset hvilke farver der bliver sat sammen med hvidt, så kan det næsten ikke gå andet end godt Sådan kunne jeg blive ved i én uendelighed med nye outfits til det hvide. Resultatet ville blive et alt for langt skriv, og jeg ville ALDRIG blive færdig. For emnet er decideret uudtømmeligt. Så der er grobund for MANGE flere blogindlæg med nye typer outfits.

I videoen nedenunder har jeg valgt at tilsætte lidt gult og grønt til det hvide. Alt hvad jeg har vist i blogindlægget har været fremme på bloggen ved tidligere lejligheder. Jeg er nemlig ikke verdensmester i at kassere.

Det var alt for denne gang. Sommeren er ved at være et overstået kapitel, og efterårsmåneden gør snart sit indtog. Jeg glæder mig til at være tilbage på bloggen primo september.

Udvalgte links til min hjemmeside:

ARKIV af mine BLOGINDLÆG: www.mormorswalkin.dk/artikel-arkiv

LAV NOGET KREATIVT: www.mormorswalkin.dk/lav-noget-kreativt

INSTAGRAM FOTOS: www.mormorswalkin.dk/instagram


89 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page