top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Hvorfor en selfiestang?


Jeg har lige siden selfiestang blev moderne forsvoret at det bestemt ikke var noget for mig. Og indtil forleden dag, har jeg stået fuldstændig fast på min mening om den sag.


I den forgangne uge var vi inde hos PhotoCare i et andet ærinde. Selvfølgelig på behørig afstand til alt og alle! Der faldt jeg pladask for en selfiestang - en ganske smart én i sort og metalblå. Pludselig kunne jeg se fordelen ved at have en selfiestang, så den måtte jeg simpelthen eje. Den er nu blevet forfremmet til min forlængede arm.


Selvom jeg er "en gammel kone på 64 år", så er min hjerne ikke nær så gammel. Det tror den i hvert fald ikke at den er. Den har ikke fattet en dyt af, at jeg er blevet ældre. Og det lever jeg jo højt på sådan en dag.


HVORFOR en selfiestang?

Fordi den kan hjælpe mig til at variere mine fotos og videoer. Jeg har jo taget springet og kastet mig mere over videoer. Der vil denne selfiestang være god.


Her er nogle fordele jeg sætter pris på (der er garanteret mange flere):

  • Det giver andre fotomotiver

  • Der kan sættes mobil eller kamera på stativet

  • Stativet kan bruges både som selfiestang og bordstativ

  • Den øverste del kan sættes på et længere stativ (gulvstativ)

  • Der er Bluetooth fjernbetjening

  • Smukt design

Se min nye video om selfiestangen, der også kan bruges som bordstativ + andre finesser. Kig med hvis du har lyst. Videoen er på 1,23 minutter.

Nedenstående links fører hen til nogle af mine andre sider på min hjemmeside


Link til ARKIV / BLOGINDLÆG:


Link til MINE YOUTUBE VIDEOER:


Link til MINE WALKIN FOTOS


Link til LAV NOGET KREATIVT:


På gensyn fra MORMORSwalkIN.

227 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


bottom of page