top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

I disse COVID-19 tider

Hverdage og weekender er vendt fuldstændig rundt for os alle. En ny gæst har meldt sin ankomst - uden forudgående invitation. Den er farlig. Den er usynlig. Og den er skånselsløs. Nye ord som coronavirus og COVID-19 er kommet til os. Og betydningen af ordene er efterhånden ved at gå op for de fleste. Pandemien er over os! Og det ser ikke ud til at slutte sådan lige foreløbig. Næsten daglige pressemøder fra diverse ministerier med restriktioner, i håb om, at vi kan få bremset smittekæden. Dronningen er ligeledes gået viralt med en corona-opsang til os alle. Det var helt nyt - og helt på sin plads!!


Her i huset vil vi helst ikke være syge - så vi passer selvfølgelig på og tager vores forholdsregler. Der er sat ekstra fokus på at holde afstand, når vi er ude at købe mad. Og vi vasker fingre i et væk. Gåture er en nødvendighed hvis ikke vi vil gå helt i stå. For øjeblikket er det et skønt vejr til det. Og her hvor vi bor, er der ikke mange mennesker på samme tid og sted.


I TV ser jeg, at flere har fundet forskellige spil, puslespil og malegrej frem. Strikke- og hækletøjet er fundet frem fra gemmerne. Andre igen bruger dagene på at arbejde hjemmefra, hjælpe børnene med lektier, eller rydde op i skabe og skuffer. Det er med at få det hele til at gå op i en højere enhed, og få det bedste ud af livet - også i disse COVID-19 tider.

Her har vi sat ekstra fut på rengøringen. Lige for øjeblikket tager jeg et rum om dagen (eller hveranden dag) og rengør ALLE overflader på skabe, skuffer m.m., fra loft til gulv. Min mand er chef på støvsugeren. Gulvkluden deles vi om. Det giver lidt ekstra på motionskontoen. Og da vi ikke kan komme i vores fitnesscenter for øjeblikket, så er rengøring en god motionsform. Jeg er ellers ikke specielt vild med at gøre rent. Men synes dog, at det er noget sjovere end at lave gulvøvelser. Gider simpelthen ikke nogen form for hjemmeøvelser, hvis jeg kan blive fri.

Vi skulle have ferieret i Skagen fra i morgen og en uge frem. Det er altid noget vi ser frem til hver gang vi skal derop. Men denne gang har vi droppet det. Lysten er ikke rigtig tilstede til at tage afsted. Hjemme er bedst - lige nu.

Der bliver taget mange fotos i dag. Alle fotograferer med kamera eller mobilen. Og hvor bliver alle de fotos af? De ligger såmænd bare online på computere, mobiltelefon eller i skyen.

Min veninde og jeg var i Brussells sidste år i april. Der kom der denne her fotobog ud af. Den er på 26 sider. Den er ret lille - 15,0 x 11,5 cm - så den fylder ikke så meget i reolen. Ej heller hvis man vil have den med i tasken.

Det er en god fritidssyssel, og man bestemmer selv hvad den skal indeholde. En sådan bog er et godt minde, og meget personlig.Pas godt på hinanden!


Link til ARKIV / BLOGINDLÆG:


Link til FOTOS af SENIORER:


Link til MINE FOTOBØGER:


#covid19 #cewe #coronavirus

112 visninger2 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

2 Comments


Lene Kirkegaard
Lene Kirkegaard
Mar 20, 2020

Ja - det er en hel ny situation, som vi aldrig har prøvet før. Tak for rosen vedr min blog 🤗. Mange hilsner fra Lene

Like

Rikke Møller Olesen
Rikke Møller Olesen
Mar 20, 2020

Kom tilfældigt forbi din blog, den er fin. Hvor har du ret, det hele er vendt helt på hovedet i denne tid. Det kræver nok lige lidt, før vi finder en ny hverdag med Corona som en del af den. venlig hilsen Rikke

Like
bottom of page