top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

I påskens tegn

Påsken er i fuld gang 🐤🐣🐥. Det samme er foråret. Vejret er lunere, og blomster og træer er begyndt lige så stille at springe ud. Det er da skønt og MEGET humørfremmende!

Det er et lille blogindlæg denne gang, med fokus på påskens farver - i billeder og videoer.

Alle tørklæderne har været vist flere gange før her på bloggen, hvoraf det ene af dem er fra min afdøde mors ❤ klædeskab. Den ternede jakke er secondhand, og dyreprint toppen er ny. Ja - jeg kan jo ikke helt lade være 😁. Og hvorfor skulle jeg egentlig også det, hvis det er noget som jeg (næsten) ikke kan leve foruden 😂. Men, men, men, tro det eller lad være - mit tøjforbrug ER faktisk faldet. Men decideret at downsize min garderobe (som mange gør) kommer ikke på tale forløbig.

Spændende links til min hjemmeside:

ARKIV af alle mine BLOGINDLÆG: www.mormorswalkin.dk/artikel-arkiv

Hygge hejsa herfra - og god påske.

Jeg er tilbage om ca. 2 uger.

84 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


bottom of page