top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Jeg er spundet ind i garn, strik og hækling

Opdateret: 4. dec. 2022


Jeg må indrømme, at jeg er godt og gevaldigt spundet ind i garn, strik og hækling. Det lyder måske dramatisk, men det er egentlig slet ikke det værste at være spundet ind i. Det er ganske hyggeligt og ret så fantastisk. Lige til at blive glad i låget af. Desuden er det meditativt, klarer hjernen, og er sikkert også lidt sundt.


Et godt råd - prøv det!!


Jeg har vedhæftet opskriften på sjalet her - det er meget let at lave. Selv de fleste nybegyndere kan være med. Jeg brugte flerfarvegarn med lange farveskift - og sluttede af med at freestyle lidt, da jeg syntes at helhedsindtrykket så for kedeligt ud. Derfor tilførte jeg en rest af et andet flerfarvegarn med farveskift samt derefter det sorte garn for at give det lidt kontrast og kant. Det sorte garn fik nogle omgange - og sluttede med en sidste række af fastmasker. Til sidst var der lige lidt ender, der skulle hæftes.


Sjalet blev derefter lagt i blød i eddikevand.

Efter en tur i vaskemaskinen blev det lagt til tørre med nåle for at holde det i den rigtige form.

Et sjal/tørklæde kan man altid bruge. Især i disse tider med dyr el og varme, så er det rart at have noget at varme sig med.

Til info - så kommer der også billeder og videoer på min profil på Instagram.

Mit nye tørklæde er faktisk over i samme farveskala som koskindstæppet.

Sidste hånd på værket er mit navneskilt.

Vi ses om ca. 2-3 uger, hvor jeg er tilbage her på bloggen.

135 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page