top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Kjole, hjerter og outfits


En kærestetur til Aarhus - indlagt caféhygge, gåtur og køb af min fødselsdagsgave fra min mand kan næsten kun blive en hyggelig og skøn dag. Og det blev det selvfølgelig også.


Fødselsdagsgaven

Under min "ransagning af guldet" i Magasins tøjafdeling faldt jeg pladask for den lyslilla kjole med orange hjerter. Jeg elsker jo stadig farver. Kjolens design, farver og kvalitet er jeg vild med, lige bortset fra længden. Så jeg har fået den lagt næsten en halv kilometer op (dvs. ca. 35 cm). Jeg udvalgte den selv, mens min bedre halvdel var parkeret i en sofa i Magasin. Hurra for både sofa, men især for mobilens opfindelse. Før mobilens tid havde han (og de fleste andre mænd) sikkert stået utålmodigt og ventet på at konen skulle blive færdig. Af samme grund har jeg næsten altid shoppet alene eller sammen med én af mine skønne veninder. Det hører til sjældenheder, at gemalen er med. Men nu var det jo ligesom en fødselsdagsgave, der stod og ventede i kulissen. Ventetiden i sofaen og mit osen rundt gik faktisk rigtig fint og fuldstændig smertefrit for os begge.


De sørgelige rester der er klippet af kjolen overvejer jeg at lave et tørklæde ud af - eventuelt sammen med et andet stykke stof. Vi får se om det bliver til noget. Hvis det gør, så har jeg jo mulighed for at vise det her på bloggen og på Instagram, hvilket jeg i så fald vil gøre.


Med udgangspunkt i kjolen har jeg kreeret forskellige outfits.

Det strikkede tørklæde er fra bogen Anna Ancher på pindene af forfatter Ditte Larsen.

Denne lækre sag (kjole med hjerter) er genanvendt polyester. Mærket er dansk og hedder Cras, hvilket er latinsk og betyder "i morgen". Hvis du har lyst, så tag et kig på min video af outfits herunder.

Andre udvalgte links til min hjemmeside:

PS.: Dettte blogindlæg er IKKE en reklame eller sponsoreret. Det er udelukkende min egen interesse og begejstring!

Jeg er tilbage igen her på bloggen om ca. et par uger. Min instagramprofil mormorswalkin er jeg derimod aktiv på flere gange ugentligt.


Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page